Nie pamiętam dokładnie w tym momencie, 7:30 albo 7:45... Rano, żeby potem mąż mnie podwiózł do mamy a sam pojechał do pracyO ktorej ? [emoji14] to juz jestesmy we trzy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam dokładnie w tym momencie, 7:30 albo 7:45... Rano, żeby potem mąż mnie podwiózł do mamy a sam pojechał do pracyO ktorej ? [emoji14] to juz jestesmy we trzy![]()
Tez mam taki plan zreszta jak codzien i zawsze znajde wymowke [emoji13] a z drugiej strony samej mi sie nie chce. Co do kręgosłupa to tez mam problemy ( duze skrzywienie) kiedys lekarz mi powiedzial ze moge miec problemu w ciazy i ost miesiące moga byc lezace ale licze ma to ze bedzie dobrze. Chociaz od poczatku ciazy już mi killa razy strzyknal... Bol niesamowityTen sport to i ja lubie najbardziejchociaz czuje ostatnio juz kregoslup, jutro ide na dlugi spacer. Koniec lezenia
![]()
Nie pamiętam dokładnie w tym momencie, 7:30 albo 7:45... Rano, żeby potem mąż mnie podwiózł do mamy a sam pojechał do pracy
![]()
Tez mam taki plan zreszta jak codzien i zawsze znajde wymowke [emoji13] a z drugiej strony samej mi sie nie chce. Co do kręgosłupa to tez mam problemy ( duze skrzywienie) kiedys lekarz mi powiedzial ze moge miec problemu w ciazy i ost miesiące moga byc lezace ale licze ma to ze bedzie dobrze. Chociaz od poczatku ciazy już mi killa razy strzyknal... Bol niesamowity
![]()
Dwa tygodnie przed planowanym maratonem miałam zapalenie węzła chłonnego (muszka mnie ugryzła, reakcja alergiczna, spuchła mi reka, poszło na węzeł, itd...), więc z bólem serca postanowiłam odpuścić start... 2 tygodnie później dowiedziałam się, że jestem w ciążyOoo superja nie biegałam przez ponad miesiąc bo kiepsko sie czułam ale od dwóch tygodniu zaczęłam znowu
jak mi tego brakowało !!!
Dwa dni po półmaratonie dowiedziałam sie ze jestem w ciąży i jeszcze życiówkę wtedy zrobiłam !
Celowo taki dzień wybrałam, żeby przyjmował rano, żeby się nie stresowaćTo fajnie, wstaniesz i odrazu na wizytemniej czekania, mniej stresu
![]()
Moj lekarz przyjmuje dopiero od 15. Tak to tez bym poszla wczesniej![]()
Owszem lubie sobie polezec ale nie lubie byc uziemiona [emoji13] takze musze znaleźć jakieś cwiczenia na kręgosłup moze pomogaTez mam krzywy ale z tego powodu nigdy mnie nie bolal. A kregoslup zaczal mnie bolec od kad odczuwam te ciagniecia i biodra tez bola. Lubisz lezec to nie bedziesz narzekac![]()
Dwa tygodnie przed planowanym maratonem miałam zapalenie węzła chłonnego (muszka mnie ugryzła, reakcja alergiczna, spuchła mi reka, poszło na węzeł, itd...), więc z bólem serca postanowiłam odpuścić start... 2 tygodnie później dowiedziałam się, że jestem w ciąży
Bardzo mi brakuje biegania, ale na razie muszą wystarczyć spacery... Maleństwo ważniejsze, a przy ciąży wysokiego ryzyka nie mogę tego ryzyka jeszcze zwiększać...
Za jakiś czas chyba kupię kijki i pierwszy raz w życiu spróbuję..
![]()
Pizza[emoji173] zrobilas mi smaka [emoji13][emoji13]Uff, nadrobiłam
Byliśmy ze znajomymi na pizzy, a po powrocie 200 postów [emoji50]
Ale udało się po godzinie nadrobić
A teraz napiję się herbaty, i będę się zbierała spać - ciekawe, czy dzisiaj usnę, wczoraj zasnęłam po 1... [emoji52](pobudka o 5..)
![]()