kinga30
Fanka BB :)
Ja czuje najwięcej jak się najem. Chociaż dzisiaj mi ogólnie szaleje co chwilę czuję2 tyg
no prezent bedzie ładnya ty czujesz juz ruchy ? bo tu widziałam niektóre mamy piały ze juz od 13 tyg czuły
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja czuje najwięcej jak się najem. Chociaż dzisiaj mi ogólnie szaleje co chwilę czuję2 tyg
no prezent bedzie ładnya ty czujesz juz ruchy ? bo tu widziałam niektóre mamy piały ze juz od 13 tyg czuły
2 tyg
Kinga a przypomnij ktory tydzien ?Ja czuje najwięcej jak się najem. Chociaż dzisiaj mi ogólnie szaleje co chwilę czujęi pierwszy raz dostałam takiego kopniaka, że nie tylko było czuć ale też widać
wczoraj miało spokojniejszy dzień
![]()
W czwartek skończony 16 będzieKinga a przypomnij ktory tydzien ?![]()
oj pomyłka ale napić by sie napiłDziewczyny ! Nie piejcie tyle !![]()
Nie koniecznie. W ciąży często jest sucha skóra +rozciąga się i nie zawsze swędzenie znaczy rozstępy. Choć też tak może być.
![]()
![]()
To wczesnieW czwartek skończony 16 będzie
Wiem, gdyby nie YT to bym nic nie umiała bo nigdy nie miałam do czynienia z maszyną a dzięki filmikom nauczyłam się nawlekać nitkę itpJasne, najpierw musi tkanina dojść
A jak szyjesz cokolwiek, i masz maszynę, to nauczenie się szycia czegos więcej to już kwestia "prób i błędów"
Jest dużo blogów, tutoriali itd [emoji6]
![]()
Tez bym pojadla sliwek, ale takich prosto z drzewaWłaśnie zjadłam kilka śliweknie wiem czy to dobry pomysł na nic ale "patrzyły" na mnie i ewidentnie mówiły że mam je zjeść
pyszne i kwaśne
Zjadłabym jeszcze ogórka kiszonego mmmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3