martaaa515
Fanka BB :)
Wyślę jutro męża po melisę [emoji4] dzięki [emoji8]Możesz jeszcze melisę wypić to mnie trochę też rozluźnia . Ja jeszcze nie zeszłam cały czas biorę 3 razy 1
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyślę jutro męża po melisę [emoji4] dzięki [emoji8]Możesz jeszcze melisę wypić to mnie trochę też rozluźnia . Ja jeszcze nie zeszłam cały czas biorę 3 razy 1
Zdrowa, i szybko chodziła, szybko mówiła bo ona to naprawdę na 1.5 roku nawijała zdaniami jak stara
Ja po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
witam czy można nie śmiało dołączyć do Was? Jestem Natalia termin mam na 29.07 prawdopodobnie będzie to synek ;-)
Z 13 tygodnia [emoji16] mam je na tapecie w telefonie [emoji16] mam nadzieję, że w czwartek też się ładnie ustawi do zdjęcia [emoji16] ale wiadomo bardziej się liczy żeby było Maleństwo zdrowe [emoji16]@SzczęśliwaCiężarna jakie fajbe nowe zdjecie![]()
Gratuluje coruni ubranka sluczne typowo dziewczece.Ja po wizycie dziecie ok, wszystko w porzadku. Nogi pieknie rozchylila i nie ma watpliwosci ze rosnie we mnie mala dziewczynkaa skoro mam pewnosc to moge juz szalec
![]()
![]()
Dokladnie jest tak jak mowisz, lekarz jak nie ma oewnosci na 100 to nie chxeplci ujawniac. U mnie wstepnie babeczka.....no ale zawsze moze cos wyrosnac.Przekonam sie 1 marca.A w którym tygodniu byłaś? Nie każdy chce oceniać płeć bo niektóre kobiety później chodzą po mieście i gadają a ten to mi źle podał płeći przez to ocenianie umiejętności lekarze wolą chyba nie powiedzieć niz źle stwierdzić
![]()
![]()
Z 13 tygodnia [emoji16] mam je na tapecie w telefonie [emoji16] mam nadzieję, że w czwartek też się ładnie ustawi do zdjęcia [emoji16] ale wiadomo bardziej się liczy żeby było Maleństwo zdrowe [emoji16]
![]()
Mi sie Nadusia bardzo podoba ,a zapewne bysmy mowili Nadusia,duska,dusia,Nadunia.@oliwka_11 a Nadusia nie może być? Na pewno są jakieś zdrobnienia![]()
Moje dziecko ma od południa ponad 37, przed chwila 38.2 [emoji849][emoji849] kolezanka z klasy ma grypę... już to widzę oczyma wyobraźni... wszyscy chorzy [emoji849]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom