Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w tej mojej depresji 4 pierdziele przytylam od poczatku 2 kg a paczek nie pyta pączek rozumie...
Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Zrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Hahaha dobra jest prawie szpagat, mała akrobatkaZrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Ooo mi też coś takiego właśnie gin pokazywał, że to niby świadczy o dziewczynce, ale że to 16tydz to mi 100% jeszcze nie daZrobiłam screena z filmiku [emoji16] z palcem ginekologa [emoji16][emoji16][emoji16]moja bezwstydnica [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Praca i do tego jakiś wirus załapałam, ledwie zipie. Brzuch coraz bardziej daje popalić. Jedno maleństwo ułożyło się przy pęcherzu. W nocy co godzine budzi mnie ból i muszę siusiu. A miało być tak pięknie [emoji23]@Chocolateri co tam słychać u ciebie? Jak tam dzieciaczki rosną?
Pisalas wczesniej, ze czujesz sie brzydka. I cera i wlosy..
Moze idz do fryzjera, zmien fryzure, pomaluj sie ladnie ubierz i idz do kina ?
Zrob cos dla siebie ?
Ja tak sie czulam na poczatku ciazy, tluste wlosy, upocona, bo ciagle lezalam i umieralam.
Na dniach zauwazylam, ze cera troszke poprawila, moze od tego, ze co drugi dzien spedzam na dworze przynajmniej pol dnia. Swieze powietrze, troche zimna..