reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Co tu tak pusto dzisiaj?

Ja idę spać... Wczoraj przez te plamienie zasnęłam o 3, a o 5 standardowo pobudka, a 2h to trochę mało ;)
Może chociaż dzisiaj się wyśpię bez "dodatkowych atrakcji"....

Dobranoc [emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dobranoc , spokojnej nocki bez "niespodzianek" :)

Pychota :D zrobie jutro takie na patelni z cebulka :D albo na grilu domowym

A rozmiarowka zanizona czy o co chodzi ?

Ja widze z wierzchu ze jest opuchnieta, cala.. A w srodku pewnie tez, K mi juz kiedys powiedzial ze jest cslkiem inaczej niz przed ciaza. Ciasno, miekko :D
Wiec to chyba normalne :p

Uważaj na siebie . I juz resztę obowiązków zostaw dla Twojego :)

Uważaj na siebie . I juz resztę obowiązków zostaw dla Twojego :)

Taki.mam zamiar, juz tylko sprzatanie w niedziele, robienie miejsca dla dziecka ale na spokojnie bez dzwigania i mam nadzieje, bez nerwow. K jednak po przemysleniach stwierdzil, ze zle sie zrozumielismy..
Po remoncie, w poniedzialek chce kupic pare rzeczy dla dziecka, lozeczko, i spakujemy dla mnie torbe..
A to baby podobno nie zdecydowane.. On chyba ta ciaze przechodzi za mnie bo hormony za bardzo nim rzadza. Pokrecony jakis taki ten moj chlop:D

Taki.mam zamiar, juz tylko sprzatanie w niedziele, robienie miejsca dla dziecka ale na spokojnie bez dzwigania i mam nadzieje, bez nerwow. K jednak po przemysleniach stwierdzil, ze zle sie zrozumielismy..
Po remoncie, w poniedzialek chce kupic pare rzeczy dla dziecka, lozeczko, i spakujemy dla mnie torbe..
A to baby podobno nie zdecydowane.. On chyba ta ciaze przechodzi za mnie bo hormony za bardzo nim rzadza. Pokrecony jakis taki ten moj chlop:D

Na co się zdecydujecie to zobaczysz w sklepie powolutku do przodu i do lipca będzie wyprawka jak ta lala :)

Na co się zdecydujecie to zobaczysz w sklepie powolutku do przodu i do lipca będzie wyprawka jak ta lala :)

Tez tak mysle, nic na szybko. Po prostu po trochu bo nie da sie pozniej wszystkiego nagle kupic. Moj madry K stwierdzil ze kobieta wie wczesniej ze bedzie miala wczesniejszy porod, ze nagle jej wody odejda i bedzie wczesniak ... Ehh.. Faceci i jego obeznanie w temacie. Dobrze, ze to kobiety zachodza w ciaze :D

reklama
Do góry