No dobra, napiłam się herbaty, poglaskalam koty, mogę spać dalej
A co do urządzania pokoju dla maleństwa - meble będę zamawiać przez internet, więc na razie planuję na kartkach i w programach

fajne zajęcie, zwłaszcza jak ktoś nie chce /nie może jeszcze urządzać pokoju

Jest kilka darmowych planerow online, i można sobie pooglądać, jak będzie wyglądać jak już stanie łóżeczko itd

Ja walczę z jednym programem, ale jak już go opanuję, to wrzucę kilka potencjalnych wizualizacji

Wycieczka do Ikei nas jeszcze czeka, ale to może we wtorek ogarniemy...
Ale mam inne pytanie, kolejne z serii dziwnych dylematów [emoji23]
Ile powinno być miejsca między naszym łóżkiem a łóżeczkiem...?
Sypialnia jest trochę wąska

Łącznie na odstęp od ściany od strony O i na odstęp z mojej strony do łóżeczka (łóżeczko będzie równolegle do naszego łóżka, ale pod ścianą) mam do dyspozycji tylko 96cm

Łóżko jest niskie (z kategorii minimalistyczne, rama kończy się na wysokości ok 35cm), więc myślę o podzieleniu tego 40/54cm ( 40 po stronie O, 54 mojej, między łóżeczkiem) albo 33/63 - myślę, że druga wersja będzie chyba zdecydowanie wygodniejsza, co? Przy 33cm szafka nocna się zmieści (33/40cm to wymiary właśnie szafek nocnych, które mi się podobają i które pasują do reszty), 63cm to już powinno być dość wygodne przejście, dające możliwość "manewrowania" przy łóżeczku (chyba...?), a i O powinien być w stanie w miarę normalnie przejść, przy tak niskim łóżku, i przejściu 33cm co? Jak myślicie...?[emoji15]