M zaprosił mnie do kina w czwartek na Kobiety mafii![]()
Czyli na premierę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M zaprosił mnie do kina w czwartek na Kobiety mafii![]()
Marika a Ty gdzie robisz zastrzyki?Też właśnie tak mam... Siku co 5min i jak tu gdzieś pojechać
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Hahahaha zbliżająca się wizyta lekarstwem na zaparcia [emoji2][emoji2]Dzień dobry mamusiejeszcze aż tak się nie stresuje bo dopiero wstałam
ale pewnie odwiedzę tradycyjnie toaletę 3-4 razy przed samą wizytą aaaaaaa
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Już się cieszę, bo rzadko jest okazja żeby razem wyjśćCzyli na premieręwłaśnie koleżanka też zarezerwowała bilety, ale mam w tyle głowy że we czwartek coś już mam ustalone tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co...
![]()
Zawsze to wyjście we dwoje co?M zaprosił mnie do kina w czwartek na Kobiety mafii![]()
Tylko że lekarze jak mam być szczera to średnio sie znają na technikach robienia zastrzykow. Maja od tego pielęgniarki. Mój ginekolog kazal właśnie na instruktaż do pielęgniarki iść. Miałam "lekcje" z taką co na patologii ciąży pracuje. Co jakis czas sie z nią konsultuje i ona sprawdza czy da radę jeszcze w brzuch czy już w ramię. Pokazuje mi gdzie naciągnąć skórę itp. Ja robię zastrzyk o 17 i to tez niby ma znaczenie bo brzuch nie jest jeszcze taki "zmęczony" po calym dniu, nie stawia się i nie jest wydety po kolacji. I zawsze.przed zastrzykiem pol godzinki leżę zeby wlasnie brzuszek byl miękki.To mnie wystraszyłas mi ginekolog i genetyk mówił żeby stopniowo schodzić na boki bo wiadomo jak brzuch rośnie to ciężko złapać skórę kolo pępka..
W brzuch cały czas, zero siniakaMarika a Ty gdzie robisz zastrzyki?
Nio bez obstawyZawsze to wyjście we dwoje co?miło z jego strony
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Współczuję Ci tych zastrzyków i podziwiam, ja to jestem cała chora jak mam iść na pobranie krwi.W brzuch cały czas, zero siniakajuż chyba nabrałam wprawy po robieniu zastrzyków przez cały luty, marzec, kwiecień, maj,czerwiec...., październik, listopad, grudzień, styczeń i luty
![]()
27.06.17 Anastazja [*]