SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja też mam wielką chęć, ale mam świadomość, że te w sklepie są pełne chemii choć piękne czerwoneTruskawki też bym bardzo zjadła... Ale to ze dwa miesiące trzeba będzie czekać jeszcze...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam wielką chęć, ale mam świadomość, że te w sklepie są pełne chemii choć piękne czerwoneTruskawki też bym bardzo zjadła... Ale to ze dwa miesiące trzeba będzie czekać jeszcze...
![]()
Mój wiedział, że największe smaczki mu pokaże więc był na bieżącoAle trochę w tym racji, że to jest bardzo przyjemna robota
Ale O chciałby ze mną![]()
![]()
Też wychodziłam z założenia, że zajrzą do wózka i pomyslą, że dziewczynka i tyle. U mnie teraz łatwiej bo dostane trochę ubranek jeszcze od mojego syna i chrześniaka, a dziewczynkę łatwiej upchnąć w chłopięce niż chłopca w dziewczęce ciuszkiJa będę używać też różowych po córce, szkoda mi wyrzucać skoro dobre i niezniszczone. Najwyżej będą ludzie myśleć że córkę mam hehe[emoji16] [emoji23]
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie ogólnie szpital to kurde ludzie potrzebują witamin porządnego posiłku itdI tak powinno być w każdym szpitalu a nie takie breje na talerzu. Do tego nie rozumiem jak na przykład na patologii ciąży jak wiadomo, że kobieta musi się dobrze odżywiać nie ma praktycznie żadnych warzyw. Walną tylko ziemniaki i są zadowoleni... masakra to jest jakaś...
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Też mam go w "koszyku "tutaj 76 euro kosztuje a ile w pl?Do mnie dziś ma przyjechać kurier z bujaczkiem [emoji16]o takim![]()
![]()
Suuuper! Powiem Ci, że ja też lubię takie klimaty, chociaż ostatni pod namiotem spałam za dzieckaMy to już jak będzie miała dwa latka to na pewnoteż jeździmy "na dziko" bo kapiemy się w jeziorze, kuchnia jest tylko taka, że stoi namiot jest dziura na beczke w ziemi i to służy za lodówkę
stoi stol, są dwa palniki na butle z gazem i dopiero od kilku lat zamawiamy toi toi
a tak to dzicz
dziki, sarny, jelenie, zające, lisy, bobry itd bo to działka między lasem a jeziorem
![]()
Ale ładnyDo mnie dziś ma przyjechać kurier z bujaczkiem [emoji16]o takim![]()
![]()
Ja siedzę w pracy i też dostaje jebca z nudówhey dziewczyny ratunkuuuu ja oszaleje tak przez 14 tyg nie robic nic masakraaa. Jebca dostaje ja mam adhd normalnie. Co porabiacie?
Ja przechodzę stany depresyjne , ale się stawiam na nogi dla naszych maluszków wszystko warto zrobić żeby tylko siedziały w brzuszkach jak najdłużej [emoji5] już mnie wszystko od tego leżenia boli ale to nic pocieszam się , że jeszcze tylko 3.5 miesiąca więc szybciutko minie [emoji4]hey dziewczyny ratunkuuuu ja oszaleje tak przez 14 tyg nie robic nic masakraaa. Jebca dostaje ja mam adhd normalnie. Co porabiacie?
Zamień sięja tez chce do pracyyy![]()