• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzien Dobry!

Zabila - powodzenia. Ja mam glukoze 6 kwietnia. Juz na sama mysl jest mi niedobrze.

Dzisiaj pieknie swieci u Nas slonko. Zaraz zawoze chlopcow do polskiej szkoly i ruszam na miasto i chociaz musze sie oszczedzac to nie moge przejsc obojetnie kolo wyprzedazy .
Wczoraj wkrecalam sobie,ze wody mi sie sacza. Zabija mnie to siedzenie w domu i ciagle zamartwianie.
Zwariuje kiedys,a jeszcze co najmiej 3 miesiace do rozwiazania.

Milego weekendu!
Dasz radę [emoji106]

Ja od 4 miesięcy prowadzę domowo-łóżkowy tryb życia, w tym cześć bezwzględnego leżenia (wstawanie tylko do wc), a jeszcze w listopadzie pracowałam dużo ponad normę, zajmowałam się domem, jeździłam na budowę, biegałam 50km/tydzień, pływam, byłam na nogach średnio 17-18h/dobę, i było tak od wielu lat... (jak dowiedziałam się o ciąży to odpuściłam treningi i część roboty, ale nie ogólną aktywność)
A potem z dnia na dzień - > leżenie....
Ale dla Hani wszystko.... [emoji813]️

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
U nas spokojny poranek, ale słońce się nie przebiło. Zrobiłabym taki deser, jak @_agnieszka_ ale z niespiącym dzieckiem się nie uda... Zaraz się zbieramy do rodziny...

A tak w ogóle, to polecam wątek poród na wesoło, szczególnie tym bojącym się :)
Link do: Poród Na Wesoło

Poród Na Wesoło

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, nieśpiące dziecko może być niewielkim problemem w tej kwestii...

Wątek super [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Heja! Siku oddane, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone! :) Zaraz bierzemy się za sprzątanie, bo wieczorem robimy małą imprezę. Skromną, ale jest co świętować więc robię same pyszności : pizza, sałatka z rukolą i pesto, tortille zawijane z różnymi nadzieniami, oraz ciasto- snikers. Będzie mnie dziś zdecydowanie mniej, miłego dnia! :)

Heja! Siku oddane, zakupy zrobione, śniadanie zjedzone! :) Zaraz bierzemy się za sprzątanie, bo wieczorem robimy małą imprezę. Skromną, ale jest co świętować więc robię same pyszności : pizza, sałatka z rukolą i pesto, tortille zawijane z różnymi nadzieniami, oraz ciasto- snikers. Będzie mnie dziś zdecydowanie mniej, miłego dnia! :)
Udanej imprezki [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Udanej imprezy [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry