Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj Ty nasza chudzinko [emoji5]Kurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.
28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O jaka pileczka mi tez juz wyskakuje.27 Tc [emoji64][emoji7]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś nienormalna, tylko masz niewielkie tendencje do pracoholizmuno wiem ale to moje królestwo i ciezko mi go oddać
wiem jestem nienormalna ...
Moja też dzisiaj ospala ale byliśmy na placu zabaw pewnie ruch ja uśpiłMój też jakiś taki ospaly niewiem czy przez te leki czy inaczej leży albo czuje że mnie boli i mój kochany nie chce mi sprawiać bolu kochane szkrabki[emoji173]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, rozszalał się chłopak [emoji6][emoji106]Tak Mały szalał w Wielką Sobotępierwszy raz udało mi się go nagrać
Link do: VID_20180331_213728.3gp
O slicznie wygladasz....rosniecie a mala wcale nie odbiera ci urody wrecz na odwrot.
Śliczny [emoji106]Zobacz załącznik 844494
Chwalę sięKolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym
Zobacz załącznik 844493
Ja gdy dostarczyłam zwolnienie lekarskie i już wychodziłam z pokoju przełożonych to miałam ściśnięte gardło i zaszklone oczy. Nie dopuściłam do płaczu, bo oni mnie mają za mega silną babę, wiecznie na najwyższych obrotach, jak pójde pomóc komuś go jest w g*wnie po pas, to w max 7 minut uratuję sytuację, więc heloł musiałam zachować twarzByło też dużo ludzi, którymi zarządzam ja wiec już wgl nie mogłam pokazać że mam uczucia
Ale jak już opuszczałam gmach lotniska i obejrzałam się za siebie to wybuchłam płaczem. I to takim prawdziwym że aż próbowałam łapać powietrze. Ł powiedział, że wiedział że będzie mi smutno ale nie spodziewał się takiego widoku.

Super ze wizyta udana. I bilans kilogramowy bardzo ladny. A maly juz sport facetJa dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.