olaaa7
Fanka BB :)
No to pewnie ja też nie.Hm nie wiem musiałabyś zapytać ja tez nosze okulary na każdym oku mam wadę nie oamietam ile ale nie kwalifikuje się do cc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to pewnie ja też nie.Hm nie wiem musiałabyś zapytać ja tez nosze okulary na każdym oku mam wadę nie oamietam ile ale nie kwalifikuje się do cc
Coś odnośnie pozycji do spania?Zbyszek lubi świecić jajkami
hahaha
Zbyszek..! Jakie czadowe imię dla psa..!
Dieta cukrzycowa na pewno wpłynie, no i te 3 kg to na pewno w sporej części woda... [emoji6]Ja mam 164 i 7 na plusie. Gdzie 3kg przez 3 tyg. Masakra . a z chlopakami do 37tyg 8-9przytylam. Cos czuje ze teraz 10 nawet wiecej. Chyba ze ta dieta cukrzycowa dziala cuda.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pochwale się, że już udało mi się wypić prawie 2/3 butelki i ponad pół kubka rumianku i jakoś żyje![]()
DziękiGratulacje po 3-4 dniach wejdzie ci w nawyk [emoji4]
Narazie w miare. Oprocz tego, że zjadłam śniadanie i znowu glodna jestemWyciszylam się w nocy , zaczęłam sobie tłumaczyć , że za 3 m-ce będę mama i muszę być silna , stwierdziłam że jak nie będzie jeszcze większe to normalnie w czwartek powiem o tym lekarce dopiero wyszlam ze szpitala przed wyjsciem byłam badana więc jakby tam coś się działo wcześniej to pewnie lekarka by zwróciła uwage. Pewnie tak jak dziewczyny pisza , to od tego golenia bo na prawdę dziennie się tam "ogarnialam " , do tego częste badania i coś się tam musiało podraznic [emoji8] a Ty jak się czujesz Kiniu?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy po porodzie [emoji6]Mimo tych już 11kg na plusie mnie też nie przeszła ochota na drugie![]()
Haha Kinia Ty glodomorku [emoji23]Narazie w miare. Oprocz tego, że zjadłam śniadanie i znowu glodna jestem [emoji5] i trochę mnie głowa boli
Ja bym chciała 3, może nawet 4... [emoji15] Ale to niestety niezbyt realne, chyba żeby się bliźniaki trafiły... Jednak chciałabym zdążyć przed 40... [emoji15] [emoji6]Jednak cos w tym jest ze chlopaki bardziej pileczki a dziewczynki rozlane brzuszki. Najwazniejsze ze zdrowo rosna. Ale powiem ci ze 3 fajna sprawa. [emoji4] [emoji12]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom