Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ja na takich symptomach sie nie znam, ale mi tez lekarz poradzil by testowac tydzien po spodziewanym terminie miesiaczki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na stymulacji to jajniki szaleją, ciężko więc dopatrzeć się owu i innych rzeczy. Przynajmniej mi było ciężko [emoji4] wiecznie mnie bolały, kłuły, ciągnęły.HejMi lekarz kazał testować jeżeli @ spóźnia się tydzień. W tym cyklu miałam 2 pęcherzyki na monitoringu - jeszcze nigdy nie miałam 2. W 18 d.c. wyszło, że prawy pękł, a lewy ma 17 mm. Dziś mam 22 d.c i czuje kłucie w podbrzuszu zwłaszcza po lewej stronie. Co o tym sądzicie? Czyżby pęcherzyk jeszcze nie pękł?
Wielkie dzięki za informacjeNa stymulacji to jajniki szaleją, ciężko więc dopatrzeć się owu i innych rzeczy. Przynajmniej mi było ciężko [emoji4] wiecznie mnie bolały, kłuły, ciągnęły.
Z tego co mi lekarz mówił, to jeśli przy stymulacji są 2 pęcherzyki na 2 jajnikach, to jak jeden pęknie, to drugi się cofa i wchłania. Za to jak są 2 pęcherzyki na 1 jajniku, to może być podwójna owu
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
![]()
W 5 cyklu stymulacji udało się, gdzie w 6 cyklu miałam iść już na laparoskopię z racji braku sukcesu [emoji6] od siebie dodałam dietę z niskim IG, lekarz zalecił dodatkowo ovarin i suplementy dla męża i w końcu się udało, czego i Wam życzę [emoji9]Wielkie dzięki za informacjeTo moje 3 podejście i jakoś marne nadzieje na sukces, wiem, ze to nie takie proste. Mogę wiedzieć jak Tobie się udało?
Nigdy nic nie wiadomo [emoji9] nie ma co być zbytnio optymistycznym, ani pesymistycznym [emoji4] kiedyś po prostu musi się udać [emoji4]Ja jutro testuje ale czarno to widzę piersi mnie bolały a od wczoraj już nie wienc chyba się nie udało
Dzięki kochana :* Ja biorę clo + duphaston, wit d3, e, kwas foliowy i glucophage, a mąż wit d3, selen i ostatnio zaczął łykac jeszcze dodatkowe witaminy. Mój lekarz też coś wspominał o laparoskopii(mam nadzieję, że do niej nie dojdzie). Czyli w razie niepowodzenia mogę jeszcze 2 cykle sobie dać na stymulacji? A co do diety to nie stosuje jakiejś konkretnej. Staram się nie jeść słodyczy i ogólnie jeść zdrowo.W 5 cyklu stymulacji udało się, gdzie w 6 cyklu miałam iść już na laparoskopię z racji braku sukcesu [emoji6] od siebie dodałam dietę z niskim IG, lekarz zalecił dodatkowo ovarin i suplementy dla męża i w końcu się udało, czego i Wam życzę [emoji9]
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
![]()
Ktory dc ?Hej u zrobiłam dziś test i negatywny nie udało się