Wiolka1980
Fanka BB :)
Mam podobnie ☺Mnie ostatnie 3 tygodnie tak męczą skurcze, bóle, czopy itp że sie boje że jak serio sie zacznie to oleję sprawę bo ja te skurcze mam prawie codziennie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobnie ☺Mnie ostatnie 3 tygodnie tak męczą skurcze, bóle, czopy itp że sie boje że jak serio sie zacznie to oleję sprawę bo ja te skurcze mam prawie codziennie![]()
No przecież śniło mi się ze mi wody odeszly na łózku jak spałam i najbardziej się przejełam tym, że materac do wywaleniaI urodzisz od razu w lozku nie będziesz musiała nawet wychodzić
No przecież śniło mi się ze mi wody odeszly na łózku jak spałam i najbardziej się przejełam tym, że materac do wywalenia![]()
Ja już mam przygotowany podkład, taki jak się daje osobom z problemami z nietrzymaniem moczu itd [emoji23]No przecież śniło mi się ze mi wody odeszly na łózku jak spałam i najbardziej się przejełam tym, że materac do wywalenia![]()
Wiesz co, ja poprzednio miałam tak samo, i też się bałam, że przegapie ale jak się zaczął poród, to nie miałam wątpliwości. To znaczy najpierw myślałam, że wraca mi kolka nerkowa, ale potem już nie było wątpliwości, mimo, że nie było książkowo, bo skurcze od razu były regularne i częste.Mnie ostatnie 3 tygodnie tak męczą skurcze, bóle, czopy itp że sie boje że jak serio sie zacznie to oleję sprawę bo ja te skurcze mam prawie codziennie![]()
Masz już ochraniacz na prześcieradło? Może to proroczy sen?No przecież śniło mi się ze mi wody odeszly na łózku jak spałam i najbardziej się przejełam tym, że materac do wywalenia![]()
Własnie nie mam, chyba sobie kupię w poniedziałekMasz już ochraniacz na prześcieradło? Może to proroczy sen?
Ja mam ze względu na dzieci i zwierzęta. No i zdarza mi się kawę rozlać. Już nie raz uratował materac, chociaż wody akurat mi na nim nie odeszły...Własnie nie mam, chyba sobie kupię w poniedziałek