Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czemu się boisz? mój ważył w 35+3 2700g.Dziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
A czemu się boisz? mój ważył w 35+3 2700g.
Mi pasuje poniedziałek
Miejsce też dowolne, dojadę autem albo metremgodzina najchętniej 14-15?
Od 2600 waga juz jest w normie, a jeszcze troche czasu zostalo. Nie martw sie na zapasmówiłam wam już ze jestem panikara a jak się naczytam jeszcze na stronach głupot i panikuję a po zatym nie mogę przestać myśleć o tym ze tydzień temu tez lekarz mówił ze ważyła 2500 i dziś tez
Widzę, że na razie tylko mnie nie pasuje poniedziałek. Spróbuję może jakoś to zrobić, żeby dotrzeć, bo innej okazji przed porodem już nie będzie :/
dla siebie mam juz praktycznie wszystko, jutro ma przyjsc pizama, ktora zamowilam. Co prawda mam jeszcze 6 tyg do terminu porodu i nie zanosi sie na nic wczesniej a nawet czuje sie lepiej niz w 2 trymetrze

Ja Przemyśl to nie tak daleko a rodzic bede w Rzeszowie . Od 2 lipca bede leżeć w szpitaluale wam dobrze :* warszawiaczkimozecie sie potkać a ja sama z Rzeszowa
z lipcówek
naszczescie odesłał pieniądze a juz sie bałam sie nie odda zamówiłam dzis takie samo od innego sprzedawcy i uprzedziłam zanim wysle mi zeby sprawdził stanOd 2600 waga juz jest w normie, a jeszcze troche czasu zostalo. Nie martw sie na zapaszostalo sie cieszyc ze latwiej bedzie urodzic
Btw. Jak skonczyla sie sprawa z lozeczkiem?