mihasiaaa
Fanka BB :)
Narazie ide 3 lipca z wynikami i będę umawiala się na prenatalneGratulacje! Cieszę sie razem z Tobą!
Niech rośnie zdrowo!
Kiedy teraz następna wizyta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Narazie ide 3 lipca z wynikami i będę umawiala się na prenatalneGratulacje! Cieszę sie razem z Tobą!
Niech rośnie zdrowo!
Kiedy teraz następna wizyta?
Taaaa znam toTak nam sie przesunęła i wyszlo w samą owulacje, chłopak jak malowanyImiona bedziemy wymyślać jak już bedzie wiadomo kto zamieszkał w brzuszku
![]()
@mihasiaaa gratuluje i życzę spojnych i nudnych 9 miesięcyDziewczyny wróciłam od lekarza. Serduszko bijeJestem przeszczesliwa :*
Witam mi się odklejał trofoblast do 16tyg leżałam w łóżku tylko do WC wstawałam.Bralam dupahaston do 11tyg później przeszłam na luteinę.Mialam plamienia do 12tyg.Teraz już jestem 27tyg.Przedewszystkim pamiętaj że przy tym jest zakaz współżycia.Najgorsze dziewczyny, ze ginekolog dopatrzyła się rozwarstwienia kosmowki i jestem na luteinie i mam się oszczędzać. Miala któraś taką przypadłość? Juz oczywiście naczytalam sie w internecie i mam znowu doła...
Tak o współżyciu wiem, najgrosze z dzwiganiem, bo mam 16 miesieczniaka w domu. Masakra jakaśWitam mi się odklejał trofoblast do 16tyg leżałam w łóżku tylko do WC wstawałam.Bralam dupahaston do 11tyg później przeszłam na luteinę.Mialam plamienia do 12tyg.Teraz już jestem 27tyg.Przedewszystkim pamiętaj że przy tym jest zakaz współżycia.
Ja mam starszego bo 5 latka więc już jemu dało się wytłumaczyć a u Ciebie troszkę trudniej.Tak o współżyciu wiem, najgrosze z dzwiganiem, bo mam 16 miesieczniaka w domu. Masakra jakaśMuszę się oszczędzać
No niestety muszę liczyć na pomoc innych, a dużo lezalas? Przeraza mnie wizja przelezenia ciąży....Ja mam starszego bo 5 latka więc już jemu dało się wytłumaczyć a u Ciebie troszkę trudniej.
Tak od 6 tygodnia do 16 tygodnia leżałam tylko WC wstawałam. Pomagał mi mąż mama i teściowa.Teraz już spaceruje ale też tryb nadal oszczędzający.No niestety muszę liczyć na pomoc innych, a dużo lezalas? Przeraza mnie wizja przelezenia ciąży....