Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już wysłałam wyniki do endo, kazała zwiększyć euthyrox, a do gina idę pod koniec sierpnia [emoji4]Kiedy wizyta u lekarza z wynikami?
A właśnie miałam pisać, że powinniście skoczyć na randkę we dwoje jeszcze [emoji4] super, że wyjście udane. A teraz czekamy na malucha [emoji4] i pocieszyłaś mnie z tym TSH! A nuż coś zmajstrowaliśmy [emoji16]Ka, teraz będzie przez Ciebie leciała mi po głowie piosenka Queen [emoji15] samopoczucie lepsze, dziękuję [emoji8] byliśmy z mężulem na obiadku na wyjściu, ostatni raz we dwójkę, także było super, a z drugiej strony lekko melancholijnie, bo czuję nadchodzący nowy etap w życiu [emoji6]
Tsh nie jest złe jeszcze, ale możnaby podregulowaćznając życie, jest pewnie jakieś połączenie między tsh a może progesteronem, skoro ładnie skoczył, albo jakimś innym hormonem [emoji4] to wszystko naczynia połączone. Mi się udało zajść jak miałam tsh ponad 3, ciężko u mnie jest zbić tsh :/
Grunt, że faktycznie pełnoprawna owu była! [emoji5]
Hihi no mąż sam wpadł na pomysł randkowy [emoji5] aż mnie zaskoczył, ale mnie gdzieś zaprosić to 5 minut i jestem gotowa i pełna entuzjazmu [emoji3]A właśnie miałam pisać, że powinniście skoczyć na randkę we dwoje jeszcze [emoji4] super, że wyjście udane. A teraz czekamy na malucha [emoji4] i pocieszyłaś mnie z tym TSH! A nuż coś zmajstrowaliśmy [emoji16]