flor87
Fanka BB :)
Mozesz za mnie [emoji12] jak nie przyjdzie @ to zrobie test jak nic nie wyjdzie pojade na betę zeby rozwiać wątpliwości. Normalnie bym poczekala jeszcze gdyby nie ten wyjazdJakieś testujace jutro, bo nie wiem czy trzymać kciuki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mozesz za mnie [emoji12] jak nie przyjdzie @ to zrobie test jak nic nie wyjdzie pojade na betę zeby rozwiać wątpliwości. Normalnie bym poczekala jeszcze gdyby nie ten wyjazdJakieś testujace jutro, bo nie wiem czy trzymać kciuki![]()
Hehe ja tez juz nie pamietamJa nie pomogę, bo nic nie pamiętampoza tym to było tak dawno..
Ooo więc liczymy na dwie kreski hihi oby to było to, a przypomnijmy ty robiłaś już test jakiś czy to pierwszyMozesz za mnie [emoji12] jak nie przyjdzie @ to zrobie test jak nic nie wyjdzie pojade na betę zeby rozwiać wątpliwości. Normalnie bym poczekala jeszcze gdyby nie ten wyjazd
No to jutro trzymamy kciuki za Ciebie [emoji16]Mozesz za mnie [emoji12] jak nie przyjdzie @ to zrobie test jak nic nie wyjdzie pojade na betę zeby rozwiać wątpliwości. Normalnie bym poczekala jeszcze gdyby nie ten wyjazd
Robilam nawet trzyOoo więc liczymy na dwie kreski hihi oby to było to, a przypomnijmy ty robiłaś już test jakiś czy to pierwszy
Tak, masz rację, lepiej mieć pewnośćRobilam nawet trzy, przed terminem @ i potem po, bo spóźnia mi sie 3 dzien ale wszystkie byly negatywne, wiec raczej nie liczę;-) ale musze wiedziec na 100 proc ze nie jestem zanim sięgnę po jakies piwko
JaJakieś testujace jutro, bo nie wiem czy trzymać kciuki![]()
Muszą być dobre, w końcu jesteśmy optymistamiTo od rana trzymamy kciuki za Was Dziewczyny i czekamy na same dobre wieści![]()