reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny dzis wdrożyłam dodatkowo luteine 2×dziennie plus 3×2 dupek.Dziś bedac po receptę na frexiparine lekarz chciał mi przepisać hmm i teraz zapomniałam nazwy neoparin....?twierdząc że jest to identyczne jak frexiparine ale dużo tańsze oczywiście kazalam sobie przepisać frexiparine.. Czy któraś z Was brała również zamienniki?pozdrawiam

Hej dziewczyny dzis wdrożyłam dodatkowo luteine 2×dziennie plus 3×2 dupek.Dziś bedac po receptę na frexiparine lekarz chciał mi przepisać hmm i teraz zapomniałam nazwy neoparin....?twierdząc że jest to identyczne jak frexiparine ale dużo tańsze oczywiście kazalam sobie przepisać frexiparine.. Czy któraś z Was brała również zamienniki?pozdrawiam
Ja biore neoparin od poczatku. Nie wiem jak to ze zmiana w trakcie, ale tu kiedys dziewczyny pisaly, ze to raczej to samo tylko moga byc inne substancje pomocnicze , a tak to heparyna to heparyna.
Ile placisz za swoje ?
Ja za neoparin 10szt ok 8zl

@monia84111 neoparin to też heparyna, tylko zdaje się że ma trochę inny przelicznik. W sensie neoparin 0.4 to nie to samo co fraxiparyna 0.4. Dlatego najlepiej od początku brać to samo. Ja akurat biorę neoparin, bo miałam receptę na clexane, ale u mnie nie ma opcji go dostać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry