Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze beta powinna wzrosnąć minimum 66% czyli minimum powinna być 51... ale przeważnie wzrost to ok 100% czyli ok 60 !O której będziesz miała wynik ?[QUOTE="Porzeczka1234,
Tak sie boje jutro zrobic bete jesli wczoraj mialam 29.68 to jutro mniej wiecej ile powinna wynosic?
Kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze beta powinna wzrosnąć minimum 66% czyli minimum powinna być 51... ale wzrost to ok 100% czyli ok 60 !O której będziesz miała wynik ?
Tak kolo 14 15 wogole nie czuje ze sie udalo.
Ja biore neoparin od poczatku. Nie wiem jak to ze zmiana w trakcie, ale tu kiedys dziewczyny pisaly, ze to raczej to samo tylko moga byc inne substancje pomocnicze , a tak to heparyna to heparyna.Hej dziewczyny dzis wdrożyłam dodatkowo luteine 2×dziennie plus 3×2 dupek.Dziś bedac po receptę na frexiparine lekarz chciał mi przepisać hmm i teraz zapomniałam nazwy neoparin....?twierdząc że jest to identyczne jak frexiparine ale dużo tańsze oczywiście kazalam sobie przepisać frexiparine.. Czy któraś z Was brała również zamienniki?pozdrawiam
Ja stosowalam do 20tc dawke 10mg a od 20tc schodzilam 2,5mg tygodniowoDziewczyny przy kolejnej ciąży lekarz chce mi włączyć steryd domyśliłem. Się że chodzi o encorton jak długo sosouje się go w ciąży?