Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sensie ze o dipach do czipsowNie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym![]()
Haha o tym też ale w drugiej kolejnościW sensie ze o dipach do czipsow![]()
Ja tak samo .. i to każde [emoji14]Chipsy to moje zlo[emoji15] kocham je tak bardzo ze nie potrafie z nich zrezygnowac
Uuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorącoNie piszcie już chipsach bo znowu kupię i wsunę całą paczkę! Moje ulubione to serowo cebulowe xcut i laysy zielona cebulka. A tak w ogole to u mnie 8dc i chyba zaczynają się plodne bo siedzę w pracy ale myślę o czym innym![]()
Też mam hihiWłaśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Z tamtąd to wszystkiego się dowiesz .. Ale chociaż jakiś fajny ?Właśnie sie dowiedziałam z fb ze moj brat sobie tatuaż zrobił[emoji33]
Bo u Nas to tylko same super Kobietki [emoji7] [emoji4] Małe grono , ale jakie fajne haha ^^Uuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorąco![]()
![]()
Też mam hihi
Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!
Mam dziś jeszcze sporo do zrobienia ale mam nadzieję, że pp powrocie do domu będę jeszcze na siłachUuuuuuuuuuuuuuuuu będzie dziś gorąco![]()
![]()
Też mam hihi
Przy okazji muszę docenić nasz wątek na forum. Jak czytam inne forum to jestem w szoku jakie przeboje tam się dzieją :| U nas super atmosfera i super dziewczyny!!
Fromage mniam mniam
Chciałabym mieć taką przemianę materii żeby jeść bez ograniczeń![]()
![]()