reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Moja ma 21 miesięcy. Chodzi spać o 19:30 i wstaje najczęściej koło 6 lub 6:30. Jak pospi do 7:30 to jest szał :) ostatnio budzi się w nocy ale byly miesiące gdy spała pięknie bez żadnych przerw. Chyba nie mogę narzekać. Gorzej ze spaniem w dzień od samego początku było. Mam nadzieję że druga Dzidzia będzie większym leniuszkiem :)

reklama
Rany! Jak Ty to zrobiłaś? Ja w sumie siedem lat nie spałam przy moich i teraz już się nastawiłam na kolejne lata niewyspania! :p
Nie wiem [emoji2] ale byłam przygotowana psychicznie na nieprzespane noce [emoji2] i się zaskoczyłam... pamiętam pierwsza noc jak wróciliśmy do domu ze szpitala... Iga poszła spać o 21, wstałam o 7 i lecę do łóżeczka z sercem w gardle, a ona sobie słodko spała [emoji7] później musiałam sama ja wybudzac do karmienia, tak pediatra mówiła to wybudzalam ale po 6 tygodniach dałam spokój... I tak zostało :)

Może jak zacznie zabkowac to jej się to zmieni, córka koleżanki tak miała:)

Moj tez ladnie przesypial noce jak byl bobaskiem,ale pozniej jak juz podrosl i zaczely sie pojawiac potwory w jego pokoju to jest gorzej;)

Moja ma 21 miesięcy. Chodzi spać o 19:30 i wstaje najczęściej koło 6 lub 6:30. Jak pospi do 7:30 to jest szał :) ostatnio budzi się w nocy ale byly miesiące gdy spała pięknie bez żadnych przerw. Chyba nie mogę narzekać. Gorzej ze spaniem w dzień od samego początku było. Mam nadzieję że druga Dzidzia będzie większym leniuszkiem :)
A zęby u was już wyszły? Bo ja się zastanawiam czy to budzenie to wina zębów bo u nas też kiedyś całe noce spał a teraz się budzi płacze przez sen i trzeba go do nas brać i żelem dziąsła smarować

Nie wiem [emoji2] ale byłam przygotowana psychicznie na nieprzespane noce [emoji2] i się zaskoczyłam... pamiętam pierwsza noc jak wróciliśmy do domu ze szpitala... Iga poszła spać o 21, wstałam o 7 i lecę do łóżeczka z sercem w gardle, a ona sobie słodko spała [emoji7] później musiałam sama ja wybudzac do karmienia, tak pediatra mówiła to wybudzalam ale po 6 tygodniach dałam spokój... I tak zostało :)

Może jak zacznie zabkowac to jej się to zmieni, córka koleżanki tak miała:)
A wy ile macie już zębów ? ;P mój ma 14 miesiecy i brakuje mu tylko 4 zębów do kompletu ;P

Mój 20 latek też pięknie śpi :D:D:Djest 13 a on dalej charczy tylko nie wiem o której zasnął ;):D
Hahaha hahha :D ja pamiętam jak za gowniarza wróciłam z imprezy nawet wcześnie bo jakoś o 2 i śpię sobie już w swoim łóżku a tutaj o 4 mi dzwoni telefon patrzę a to mam i sobie myślę. O co chodzi ;P a ona się drze gdzie ja jestem a ja mówię no śpię u siebie w pokoju ;p

Mnie denerwuje ze to Ja pomysle co kupic,wydam pieniadze i zapakuje a on bedzie mysla ze to jakis koles przyniosl;)
Mój 20 latek też pięknie śpi :D:D:Djest 13 a on dalej charczy tylko nie wiem o której zasnął ;):D
Hahaha dziewczyny nie mogę z was[emoji23] [emoji23] [emoji23] Co post to rycze ze śmiechu!! Cieszę się że wróciłam na grupę[emoji7]

reklama
Do góry