Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
długo tu dziewczyny jesteście?No to kciuki za dziewczynke!Raczej nie. Definitywnie powiedzieliśmy sobie z M., że ta dzidzia będzie już ostatnią. Dlatego tak bardzo by tą córeczkę chciała.
Ostatnio mi się nawet śniło, że byłam w ciąży właśnie z dziewczynką. [emoji166]
Dziś mnie tak boli żołądek.... [emoji24] nie jadłam jakoś dużo, a boli i taki pełen [emoji24] najchętniej to bym zwymiotowała, ale nie potrafię tak wywołać wymiotów.
U Nas sa wszyscy mile widziani[emoji4]Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znajądługo tu dziewczyny jesteście?
Ja tu jestem z 6 tygodni,poprostu jak sie pisze codziennie cos i komentuje to tak po czasie sie czlowiek oswajaOgólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znajądługo tu dziewczyny jesteście?
Skad pomysl na nick?[emoji4] dosc oryginalnym[emoji13]Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znajądługo tu dziewczyny jesteście?
Lo matko no to konkretnie,ja to sobie spacerem do pracy chodze i to moje cardioJa tez musze sie ogarnac i chyba jutro nawet odpale jakies cardio[emoji4]
Moze dala wam takie bio one sa chyba zdrowsze ale moze nie podkrecone chemia,ja mam takie z chemia pewnie bo sa ladnie pomaranczowe i miekkie i slodkieMoja teściowa nam je ostatnio dała ale mi wogole nie smakują ;p
Raczej nie. Definitywnie powiedzieliśmy sobie z M., że ta dzidzia będzie już ostatnią. Dlatego tak bardzo by tą córeczkę chciała.
Ostatnio mi się nawet śniło, że byłam w ciąży właśnie z dziewczynką. [emoji166]
Dziś mnie tak boli żołądek.... [emoji24] nie jadłam jakoś dużo, a boli i taki pełen [emoji24] najchętniej to bym zwymiotowała, ale nie potrafię tak wywołać wymiotów.