• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Boże ale dzisiaj chodzę cały dzień taka niby głodna ale nie wiem co bym zjadła identycznie jak przed okresem ale do okresu jeszcze 2 tyg

Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?

reklama
Mam identycznie! Dziś dopiero 14 dc a ja cały dzień jem i jem... a co najlepsze? Jem ciagle nabiał, którego nie jadam ogólnie, bo nie lubię a dziś na śniadanie serek wiejski, na kolacje jogurt z ryżem i teraz na deser zjadam serek waniliowy. Mąż się śmieje, ze pierwsze oznaki ciąży haha bo w pierwszej ciąży już przez miesiączką objadalam się słodyczami, których wcześniej nie lubiłam haha
Dobrze by było...... :)
Jak Wam minął dzień ?
Dzień taki średni... ale właśnie zrobiłam sobie herbatkę i można się zrelaksować [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry