reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też miałam na dole do połowy mi wyszły ale korzenie miałam tak źle ułożone że musiałam miec cięcie a byłam pewna że na dole mi wyra bez problemu tylko na górze nie będą chcieli bo tak mało co mi wyszły a było na odwrót ;0 ale każdy ma swój przypadek :)
No pewnie [emoji4] wkurzyła mnie strasznie ta dentystka, ale już mi przeszło. Skoro nie umi to może lepiej niech nie robi niż żeby miało mnie boleć przez miesiąc [emoji4][emoji4]

reklama
Mam Euthyrox od rodzinnego[emoji5] mówiła mi ze bez problemu na 100% moze mi wypisywac[emoji5] tyle ze sie pomylila i mi dala dawkę 50, a chcialam 25. I bede brać po pol dziennie najwyzej i zobacze jak będzie spadac przez te 2 miesiace bo mam receptę na 50 tabletek[emoji106]
Jak nie ruszy to zwieksze do 50tki[emoji5]

Mam Euthyrox od rodzinnego[emoji5] mówiła mi ze bez problemu na 100% moze mi wypisywac[emoji5] tyle ze sie pomylila i mi dala dawkę 50, a chcialam 25. I bede brać po pol dziennie najwyzej i zobacze jak będzie spadac przez te 2 miesiace bo mam receptę na 50 tabletek[emoji106]
To fajnie że przepisała :) myślałam, że nie da :)

Też mam 50 i dziele na pół co mnie bardzo irytuje bo nie lubię dzielić tabletek ;P

Zależy jakieś jak trudne z cięciem to na pewno zwykły dentysta tego nie zrobi ale są takie które wystarczy pociągnąć i wyskakują :0
Właśnie uświadomiłaś mi, że do usunięcia mojej ósemki pewnie oprócz samego rwania trzeba będzie pewnie ciąć! O matko :D

Ja nie muszę mieć cięcia u dołu bo ząb wyszedł już do połowy, a u góry jest cały na wierzchu :)
Ja mam do połowy ale dentystka się nie podjęła i powiedziała, że kolega chirurg się tym zajmie.

No to fajnie, że dostałaś receptę!
Ja dziś dostałam maila od mojego gina który potwierdził, że powinnam brać letrox i bromergon ale skierował mnie do kolegi który o dziwo nie jest endokrynologiem ale diabetologiem i internistą. No ale podobno zajmuje się też płodnością. Trochę mam mieszane uczucia czy to dobry pomysł do niego iść... No i przyszło mi też do głowy, że skoro on mi to przepisze to równie dobrze mogłabym iść do mojej lekarki rodzinnej.

reklama
IMG_2621.JPG

Dziewuszki chyba dobry progesteron co? Robiony w 21dc. Ile dpo nie wiem. Bo sama nie wiem kiedy była owu [emoji23]

Załączniki

• IMG_2621.JPG
    IMG_2621.JPG
    630,2 KB · Wyświetleń: 331

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry