1
185097
Gość
Bardzo ladny!![emoji5]Zobacz załącznik 916498
Dziewuszki chyba dobry progesteron co? Robiony w 21dc. Ile dpo nie wiem. Bo sama nie wiem kiedy była owu [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo ladny!![emoji5]Zobacz załącznik 916498
Dziewuszki chyba dobry progesteron co? Robiony w 21dc. Ile dpo nie wiem. Bo sama nie wiem kiedy była owu [emoji23]
Hahahah moj by pewnie tez,i malo tego tez by chcial sie wietrzycA ja mialam dosc tego wietrzenia bo moj maz cadziennie sie do mnie dobieral[emoji13]
Bardzo ladny!![emoji5]
Hahahah moj by pewnie tez,i malo tego tez by chcial sie wietrzyc![]()
Haha no właśnie też tak się zastanawiam czy szybko nie zrezygnuje z tego jak się bd codziennie dobierał [emoji12]A ja mialam dosc tego wietrzenia bo moj maz cadziennie sie do mnie dobieral[emoji13]
Mi się wydaje że już CBŚ na Ciebie posłaliRodzinny mi wypisala recepty na moje stare nazwisko bo ja zapominam zmienic sobie na nowe u mnie w ośrodku zdrowia. Chyba nic sie nie stanie? W sensie zadne sluzby nie będą mnie ścigać? Bo receptę juz wykupilam[emoji13]
Wez mnie nie strasz bo naprawde teraz mnie to dreczy ze cos bedzie nie tak[emoji13]Mi się wydaje że już CBŚ na Ciebie posłali![]()
![]()