buterrfly
Fanka BB :)
To już tylko 3-4 dni w takim razie... A objawy na @ są?W ogole to ja mam za 4-5 dni okres. Bo apka mi wyznacza na 22.11 ale ze owulacja byla wczesniej to i okres bedzie wczesniej niz ten w 22.11. Mysle ze 18-19.11 bedzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już tylko 3-4 dni w takim razie... A objawy na @ są?W ogole to ja mam za 4-5 dni okres. Bo apka mi wyznacza na 22.11 ale ze owulacja byla wczesniej to i okres bedzie wczesniej niz ten w 22.11. Mysle ze 18-19.11 bedzie
Zero jakichkolwiek objawow. Ani na okres ani tym bardziej na ciążę[emoji13]To już tylko 3-4 dni w takim razie... A objawy na @ są?
Hehe to też zawsze jakiś objaw [emoji6].. A czemu nie, testuj może akurat coś już będzie [emoji4]Zero jakichkolwiek objawow. Ani na okres ani tym bardziej na ciążę[emoji13]
Moze nawet zatestuje w niedziele jak okres u jeszcze nie bedzie[emoji4]
ProgesteronA to w końcu progesteron czy prolaktynę się bada w 21dc i co lepiej zbadać ?
No bedzie jedna kreska jak zawsze[emoji13] [emoji41]Hehe to też zawsze jakiś objaw [emoji6].. A czemu nie, testuj może akurat coś już będzie [emoji4]
No to z tego by wynikalo ze w sobote powinnam dostać okres a ja narazie nie czuje sie jak na okres bo 3 dni przed juz boli mnie brzuchBo lekarz ma racje. Jesli owulacja jest szybko to i okres pozniej tez powinien byc wczesniej niz zwykle.
Ja z reguly mając owulacje w 11-12 dc okres mam 26-27dc, a gdy owulacje mam pozniej w 14-15 dc to okres pojawia sie 28-29dc
Pozostaje Ci tylko czekac na razie[emoji4]No to z tego by wynikalo ze w sobote powinnam dostać okres a ja narazie nie czuje sie jak na okres bo 3 dni przed juz boli mnie brzuch
Nie mów na przód [emoji12]No bedzie jedna kreska jak zawsze[emoji13] [emoji41]
Mierzysz temperaturę, sprawdzasz śluz? Jeżeli dobrze pamiętam to pisałaś, ze owu stwierdziłaś po teście owulacyjnym i większym libido. No ale może podskoczył Ci poziom LH ale do owaulacji nie doszło i trzeba było dalej robić testy plus obserwacja? Faza lutealna trwa około 14 dni więc jeżeli owu było tak szybko to @ też powinna być szybciej.