Sylwcia35
Fanka BB :)
A poczekaj, który masz dzień cyklu? I kiedy mąż wraca?nie ma chłopa w pracy...i dupa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A poczekaj, który masz dzień cyklu? I kiedy mąż wraca?nie ma chłopa w pracy...i dupa..
Jaka tam dupa jak to owulka to masz jeszcze gdzieś 24 godziny jak wróci to się na niego rzuć pewnie też będzie zadowolony [emoji6]nie ma chłopa w pracy...i dupa..
19dc przy cyklach 31,Ale w zeszłym cyklu spóźnił Mi się okres 10dni już pisałam rybki i pewnie mi się wszystko przesunęło...A poczekaj, który masz dzień cyklu? I kiedy mąż wraca?
co ty to gatunek, daj spokój jestem zmęczonyjutro wypoczęty to owszem ale już nie dziś jak wróciJaka tam dupa jak to owulka to masz jeszcze gdzieś 24 godziny jak wróci to się na niego rzuć pewnie też będzie zadowolony [emoji6]
Weź to w progu z zaskoczenia nie będzie w stanie odmówić [emoji6] ewentualnie dołącz pod prysznic [emoji6]19dc przy cyklach 31,Ale w zeszłym cyklu spóźnił Mi się okres 10dni już pisałam rybki i pewnie mi się wszystko przesunęło...wraca ok 1 w nocy..gdzie miał być dłużej ale to bez znaczenia pewnie i tak nie będzie miał siły...
Hi Hi spróbuję ale nie robię sobie nadziejiWeź to w progu z zaskoczenia nie będzie w stanie odmówić [emoji6] ewentualnie dołącz pod prysznic [emoji6]
Jeśli to owulka to się nie łam szanse jeszcze masz nawet jeśli zadziałacie jutro [emoji57]co ty to gatunek, daj spokój jestem zmęczonyjutro wypoczęty to owszem ale już nie dziś jak wróci![]()
ok jutro będzie moim celem dorwę gada z rancaJeśli to owulka to się nie łam szanse jeszcze masz nawet jeśli zadziałacie jutro [emoji57]
Mam nadzieję że każdej tutaj się w końcu uda ja od paru dni mam ból w dale brzucha plus apetyt dość duży także pewnie niedługo przyjdzie @Kazda tu z obecnych ma swoje perypetie w staraniach. Ale najwazniejszy jest dany cykl. Nie to co bylo. Najgorsze i tak przed nami [emoji13] porod połóg noce nieprzespane a pozniej sęp maly az do osiemnastki jak nie dluzej hahaha