Warto walczyć choć nie jest łatwo.
Szczęście może cię spotkać już za miesiąc [emoji6]
Szczęście może cię spotkać już za miesiąc [emoji6]
Nawet się już myśleć o tym nie chce![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet się już myśleć o tym nie chce![]()
Chyba trzeba sobie poplakac, byle chłop nie widział hehŚwinia jedna !!!! No nic dziś popłacz a od jutra dupa w troki ! Kolejny cykl - kolejna szansa [emoji16]
Ja efekty wiesiolka widzialam już w pierwszym cyklu w którym zaczelam go brać[emoji41]Ooo Dzięki czytalam ze efekty daje po trzech miesiącach jak było u Ciebie ? u nas i tak ten miesiąc na straty idzie ale mam cichą nadzieję że moze już w lutym najpóźniej w marcu uda się rozpocząć na nowo staranka [emoji4]
Chyba będę musiała. Póki co miałam nadzieję że się uda bez jakiś wspomagaczyOj szkoda [emoji26] a może z ginkiem pogadać o clo albo innym wsparciu przy twoich nieregularnych cyklach ?
Przykro mi. Ale dobrze mieć towarzystwo przy tym dziadostwieWitaj w klubie.
U mnie tez dzis 1dc[emoji43]
Ja efekty wiesiolka widzialam już w pierwszym cyklu w którym zaczelam go brać[emoji41]
Majtki co godzinę zmienialam[emoji12]
Ha ha super skuteczny jest dla Ciebie, ile osób tyle opinii o nim no cóż przekonam się na sobie [emoji23][emoji23][emoji23] byłabym nie musiała zapasowych majt że sobą nosić [emoji1787][emoji1787]Ja efekty wiesiolka widzialam już w pierwszym cyklu w którym zaczelam go brać[emoji41]
Majtki co godzinę zmienialam[emoji12]
U mnie pierwszego miesiąca stosowania. Tzn zaczęłam od 1 listopada a w owu między 24-26.12 miałam taki śluz jakiego nigdy wcześniejOoo Dzięki czytalam ze efekty daje po trzech miesiącach jak było u Ciebie ? u nas i tak ten miesiąc na straty idzie ale mam cichą nadzieję że moze już w lutym najpóźniej w marcu uda się rozpocząć na nowo staranka [emoji4]
Coś wiem na ten temat... Ja dziś też tak płakałam :/Chyba trzeba sobie poplakac, byle chłop nie widział heh
U mnie 2 dc.Witaj w klubie.
U mnie tez dzis 1dc[emoji43]