Klikasz na post, który chcesz zacytować, posty Ci się podświetlają, a jak już zaznaczysz wszystkie to klikasz tą strzałkę do góry [emoji6]O wiele lepiej się pisze i czyta![]()
Jeszcze mi powiedzcie teraz jak w aplikacji kilka cytatów wklejać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Klikasz na post, który chcesz zacytować, posty Ci się podświetlają, a jak już zaznaczysz wszystkie to klikasz tą strzałkę do góry [emoji6]O wiele lepiej się pisze i czyta![]()
Jeszcze mi powiedzcie teraz jak w aplikacji kilka cytatów wklejać.
Spokojnie, takie małe krwiaki zazwyczaj na tym etapie się wchłaniają, musisz dużo odpoczywać i przede wszystkim uważać na siebie. Najprawdopodobniej przesunęła Ci się owu i może miesiączkę pomyliłaś z krwawieniem implantacyjnym, tak też się czasem zdarza. Głowa do góry i myśl pozytywnieKochane, jestem po wizycie i się trochę podłamałam...moja ciąża jest zagrożona, bo obok pęcherzyka mam krwiaczka... Jakoś zupełnie się tego nie spodziewałam
Mam brać luteinę i przyjść za 2 tygodnie - wtedy okaże się czy krwiak rośnie czy się wchłania... Nie wiem jak wytrzymam ten czas...
Druga sprawa, wg OM mam 5t3d, a pęcherzyk 6t6d - nie wiem co to oznacza, zorientowałam się dopiero w domu... Zazwyczaj ciąże są ewentualniemłodsze niż z OM, a tu starsza?? Faktem jest, że okres miałam nietypowy - trwał 2 dni i z moich obliczeń wynika że skoro 6t6d to po tych 2 dniach musiało dojść do zapłodnienia... nic nie rozumiem...
Dziękuję [emoji173]Klikasz na post, który chcesz zacytować, posty Ci się podświetlają, a jak już zaznaczysz wszystkie to klikasz tą strzałkę do góry [emoji6]Zobacz załącznik 1011734
Hej, 6 tydzień od OM liczony ? Pytam bo napisałaś, że już jest serduszko.Ja już po wizycie![]()
6t1d, czyli dwa dni młodsza niż obliczałam
serduszko pięknie bije, następna wizyta 16/09, ale niestety muszę brać cały czas leki![]()
Kochane, jestem po wizycie i się trochę podłamałam...moja ciąża jest zagrożona, bo obok pęcherzyka mam krwiaczka... Jakoś zupełnie się tego nie spodziewałam
Mam brać luteinę i przyjść za 2 tygodnie - wtedy okaże się czy krwiak rośnie czy się wchłania... Nie wiem jak wytrzymam ten czas...
Druga sprawa, wg OM mam 5t3d, a pęcherzyk 6t6d - nie wiem co to oznacza, zorientowałam się dopiero w domu... Zazwyczaj ciąże są ewentualniemłodsze niż z OM, a tu starsza?? Faktem jest, że okres miałam nietypowy - trwał 2 dni i z moich obliczeń wynika że skoro 6t6d to po tych 2 dniach musiało dojść do zapłodnienia... nic nie rozumiem...
Ja już po wizycie![]()
serduszko pięknie bije, następna wizyta 16/09, ale niestety muszę brać cały czas leki![]()
Tak, liczony od ostatniej @, która była 5 lipca.Dziękuję [emoji173]Hej, 6 tydzień od OM liczony ? Pytam bo napisałaś, że już jest serduszko.
Różne czytam komentarze i pogubilam się w którym może być już widoczny.
Kochana nie denerwuj się, krwiaki się zdarzają i najczęściej wchłaniają w całości [emoji6] musisz teraz dużo leżeć i odpoczywać, będzie dobrze [emoji8]Kochane, jestem po wizycie i się trochę podłamałam...moja ciąża jest zagrożona, bo obok pęcherzyka mam krwiaczka... Jakoś zupełnie się tego nie spodziewałam
Cudownie, że już widać serduszko [emoji7] a zestaw leków konkretny [emoji16] ale czego się nie robi dla dzidziusiaJa już po wizycie![]()