• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Mam swoje wyniki i pojawiła się jedna flaga, podwyższone iG% cokolwiek to jest o_o posłałam cały plik z wynikami mojemu ginowi i czekam na odpowiedź. Dobrze, że on taki smartfonowy.

Pisząc tego posta odpisał mi, że iG to nie problem ale wyczytał że mam bakterie w moczu i każe brać urosept i za 7 dni powtórzyć badanie moczu. Zrobię, jak nakazał :)
Fajnie mieć taki kontakt z ginekologiem :) też mam bakterie w moczu, wizyta w sobotę,zobaczymy czy mi coś zaleci

@Kiniawk no właśnie też jestem zadowolona. Sam mówił, że po wynikach mam mu napisać eska z wynikami to posłałam całego pdfa i od razu coś zalecił. Oszczędność czasu, bo nie muszę latać na wizyty i nerwów też, bo od razu wiem co mam robić. Poleciła go też kumpeli i przeniosła się do niego z ciążą w 20tygodniu i tez jest bardzo zadowolona :)

Hej dziewczyny pozwolę sobie dołączyć do Was, podobnie jak Wy termin mam w maju, dokładnie 26.
Niestety mnie też dopadły mdłości... Masakra... Nie mogę sobie z nimi poradzić, od rana do nocy...jedyna ulgę przynosi jedzenie ale ile można jeść, już przytyłam chyba 3kg, boje się co będzie dalej...
Witaj i gratulacje. Mi też na mdłości pomaga jedzenie. Dlatego jem małe porcje, ale często.

Hej dziewczyny pozwolę sobie dołączyć do Was, podobnie jak Wy termin mam w maju, dokładnie 26.
Niestety mnie też dopadły mdłości... Masakra... Nie mogę sobie z nimi poradzić, od rana do nocy...jedyna ulgę przynosi jedzenie ale ile można jeść, już przytyłam chyba 3kg, boje się co będzie dalej...
Witaj w klubie. Mnie też pomaga tylko jedzenie na mdłości. I też już 3kg na plusie. Czuję się jak kluska, serio! Mega nie atrakcyjnie jakoś... :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry