Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Już nie ma zapisów do wątku prywatnego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powinnaś dostać wiadomośc od aniaslu z dostepemNie to żebym była vipem[emoji85] ale byłam na tej liście [emoji848]
Jeszcze mnóstwo czasuJejku juz niektóre na polowkowe czekają, a ja nawet nie zapisana jeszcze tyle czasu pewnie po nowym roku dostanę termin, szybko zleci no Swieta beda , sylwester ...
No dokładnie, ale z dziewczyny z początku maja sa juz w 15/16 tyg , a w 18 można juz miec polowkowe takze one juz tuż tuż, a my cierpliwie czekamy dalejJeszcze mnóstwo czasu
Ja w ogóle o tym nie myślę.
Nam chyba jakoś po nowym roku wypada ?No dokładnie, ale z dziewczyny z początku maja sa juz w 15/16 tyg , a w 18 można juz miec polowkowe takze one juz tuż tuż, a my cierpliwie czekamy dalej)))
Tak ja jadę do Polski na święta więc się chce umówić w 21 tg to wypada po 6 styczniaNam chyba jakoś po nowym roku wypada ?
A podejrzewasz że zjadlas coś, co mogło Ci zaszkodzić [emoji848]Ciesze sie, ze usg udane, ja sie caly czas martwir, czy nadza dzidzia zdrowa, ale juz zostaje czekac na polowkowe.
Tak mnie brzuch bolal i krzyz ze hej, wzielam apap i lepiej. Mam tak raz na kilka dni i nie wiem czy to od dzidzi czy od tego co zjadlam...
Na razie cisza. W tych wiadomościach, co inne, tak? Konkursy itp?Powinnaś dostać wiadomośc od aniaslu z dostepem![]()