Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi tak na początku dekoltMnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam
teraz już ok.Ja też jak do tej pory raz mialam badanie krwi. Mocz mam co wizytę na miejscu u gina badany pod kątem krwi w moczu takie testy wkłada jak ciążowy i za chwilę widac czy nie ma stanu zapalnego jak coś wychodzi to zleca szczegółowemacie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?
ja miałam na razie krew tylko raz - wszystkie te badania i mocz 2 razy
za tydzień pewnie poczujesz , wszystko będzie oki
to są bardzo delikatne puknięcia itd ale myślę, że to TO
macie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?
Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...
mi tak na początku dekoltteraz już ok.
zmieniłam też mydło do twarzy i też widzę poprawę
Ja co 2-3 wizytamacie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?
Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...
na razie nie mam i mam nadzieję, że mieć nie będęDziewczyny, a tą ciemną linie na brzuszkach macie?

Ja już przerzucialam sie na delikatne dziecięce i malo pomaga hormony robią swoje pewnie po ciazy dopiero zejdzie z chlopcem tak nie mialam dopiero z dziewczynką tzn prawdopodobnie z dziewczynkaMnie też, strasznie mi się cera popsuła i chyba musze zmienić kosmetyki do twarzy..