• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Do spacerówki i tak można włożyć śpiworek i też jest super. Właśnie w sobotę kupiliśmy wózek 2w1 easygo optima i osobno fotelik maxi cosi z adapterami. Patrzyłam na komentarze są dobre i złe ale dla mnie wózek jest świetny, lekki, zgrabny, taki jaki potrzebuje 😉

reklama
Gorzej jak nie będą chciały już leżeć w gondoli na zimę. Z tym wózkiem to największy problem dla mnie [emoji43]. Chyba po prostu zajade do sklepu i tam się dopytam. Też zależy mi, żeby wózek był lekki i można go było składać jedną ręką bo mi do windy nie wejdzie [emoji30] A z dwójką na raz to podwójny problem xd
Ja planuje kupić sam wózek gondole i nosidełko, do tego adaptery żeby włożyć do stelaża. A spacerówka na razie nie potrzebna, urodzimu w sierpniu więc pierwsze miesiące w gondoli, później zima to też gondola. A na wiosnę można dokupić spacerowke :)

No właśnie, my z mężem też malutcy bardzo nie byliśmy jako dzieci. Teraz dziewczyny też są większe trochę niż na tydzień z miesiączki. Także boję się, że szybko się przestawimy na spacerówkę. [emoji2960]
U mnie dzieciaki tak rosły że na 4-5 miesięcy przerzuciłam się na spacerówke. Więc obstawiam że w grudniu już będę tą wersję używać.

Fajny. [emoji7] Szkoda, że dla bliźniaków jest mniejszy wybór wózków [emoji21].
Do spacerówki i tak można włożyć śpiworek i też jest super. Właśnie w sobotę kupiliśmy wózek 2w1 easygo optima i osobno fotelik maxi cosi z adapterami. Patrzyłam na komentarze są dobre i złe ale dla mnie wózek jest świetny, lekki, zgrabny, taki jaki potrzebuje [emoji6]

Gondole są różne, większe mniejsze ale ogółem raczej do max 6 miesięcy użytkowe. Moje dzieciaki dość szybko się podnosiły a syn na 7 miesięcy siedział już sam beż żadnego podpierania a w spacerówce mamy różne opcje, od leżącej, półleżącej czy siedzącej więc możliwości jest dużo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry