a.szczypiorek
Fanka BB :)
Ja juz sie nie moge doczekac mojego usg i zdjec 
a co do zakupow ja nic nie kupuje dopiero w 7,8 msc mize. Pewnie jakbysmy mieszkali sami i mieli przygotowany pokoj dla bejbi to juz wszystko by stało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej [emoji4]
Czekam w poradni na wizytę, jest gorąco i duszno [emoji30] a coś mi się wydaje, że 2h czekania to minimum.
Odnośnie poduszek, kupiłam w kształcie C, pomogła mi na mdłości w nocy bo nie uciskalam ręką żołądka. Od 11 tygodnia poszła w odstawke i nie wyobrażam sobie póki co z niej korzystać. I tak mam problem z przewracaniem się na drugi bok w nocy a jeszcze męczyć się z poduszka to chyba bym oszalala [emoji85]
Póki co większość neturalnych, chociaż znaleźć można i kilka różowych i kilka typowo chłopięcych. Namieszali mi w głowie 
od podniedziałku wracam do pracy, więc korzystam z tego spokoju..Dziewczyny, ja mam już tyle ciuchów... że szkoda gadaćPóki co większość neturalnych, chociaż znaleźć można i kilka różowych i kilka typowo chłopięcych. Namieszali mi w głowie
Tak sobie dzisiaj siedzę i myślę, że ciężko mi uwierzyć że to wszystko dzieje się naprawdę. Niby wiem, że jestem w ciąży, czuję dziecko, mówi się o tym.. to jednak wizja tego, że nasza rodzina się powiększy to jakaś abstrakcja dla mnie.. Mam wrażenie, że wszystko zapomniałam.. albo, że wszystko się pozmieniało. Nowe "polityki" żywienia, inne zalecenia dla porodu, opieki nad dzieckiem... tego jest całkiem sporo, a przecież nie rodziłam jakoś bardzo dawno temu (6 lat).
Trzymam kciuki za wszystkie Mamuśki! Dajcie znać po wizytach
U mnie dzisiaj pojawiły się ciążowe zachcianki. O 8 byłam już w biedrze po arbuzaod podniedziałku wracam do pracy, więc korzystam z tego spokoju..