Oleandris
Zaciekawiona BB
Moja najstarsza córka ma dość trudny charakter, czy mamy jakąś super hiper więź? No nie powiedziałabym
Ale gdyby to był chłopak o takim charakterze - też by pewnie było niełatwo. Dużo zależy od tego, jakie jest dziecko, płeć chyba na dalszym miejscu. Córka ma ostry charakter, dominujący, lubi mieć świat ustawiony po swojemu. Po moim teściu
Syn jest łagodny i spokojny, ale czy mogłabym powiedzieć, ze synek mamusi ? Tez niekoniecznie
Młodsza córka ma dopiero roczek, ale jest bardzo bystra i żywa, rozczula nas na każdym kroku. Jaka będzie? Czas pokaże. Każde dziecko to jakaś historia. Trzecia córka w brzuchu to zagadka, jak będzie? Natomiast marzenia o warkoczykach i różu i ogólnej słodkości przy dziewczynce? Niekoniecznie. Moja najstarsza szybko dała nam do zrozumienia, gdzie ma róż, warkoczyki i inne takie. Wszystko po swojemu musiała! Teraz już z chęcią się maluje, ubiera kobieco. Ale jak idziemy razem na shopping - to co mi się podoba, jej ani trochę i na odwrót
Wszystkie dzieci są fajne, najgorzej, ze człowiek sobie w głowie poukłada, ze ma być parka, albo - jak u mnie - dwie parki i potem się buja z rozczarowaniem zamiast cieszyć ciążą i rodziną.