Paulaa1987
Fanka BB :)
Wow, piękna szyjka, niech tak się trzyma do 40 tyg.Ja po wizycie nie widać nic niepokojącego szyjka zamknięta 4.20 cm niewiadomo czemu żółty śluz brak oznak infekcji Mała wazy 534 gramy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow, piękna szyjka, niech tak się trzyma do 40 tyg.Ja po wizycie nie widać nic niepokojącego szyjka zamknięta 4.20 cm niewiadomo czemu żółty śluz brak oznak infekcji Mała wazy 534 gramy
Ja u lekarza 140/90Jedzenie to mają dobre. Jak Młodego urodziłam to na deser po obiedzie drożdżówka była z kruszonką. Tyle te zupy mleczne do śniadania to nie wiem po co dająA Ty będziesz mieć jeszcze dietę dla cukrzykow po porodzie to też ładnie wyglądało
i łóżka z regulacją - to jest cudowny wynalazek
U nas dziś zimno i pada. Ostatnio ciśnienie to mam 90-100/60-65. Chyba, że u lekarza, to wzorowe 120/65
Chyba raczej u mnie temperatura jest normalna, no ale mieszkam na parterze, to nie czuć u Nas wysokich temperaturModelka z nadwagą i biodra jak szafa, a jak sukienki kupuję, to sie w tylku nie mieści albo za duza u gory i odwrotnie
Tu się z Toba zgodzę. Ja się w tym szpitalu jak w hotelu czuję. A jeszcze teraz wprowadzili jakis program zywienie po porodzie i kobiety dostają 5 posilków. Kurde wychodzi na to, ze ja na szpitalne jedzenie oczekuję, a nie na poród
U Was też tak gorąco? I jakie macie ciśnienie dziewczyny?
Dzięki. Ja się chyba nie wywine pierwsze mocniejsze skurcze. w międzyczasie ból brzucha. Czekam jednak jeszcze. Jak będą regularne jadę.Z 3h czekałam, myślałam, że przejdzie ale co chwila musiałam zmieniać wkładkę. Co najciekawsze na IP test nie pokazał, że to wody. Potem Pani doktor mnie taaaak zbadała, że poleciały bardziej plus krew...
Trzymamy mocno kciuki !!!Dzięki. Ja się chyba nie wywine pierwsze mocniejsze skurcze. w międzyczasie ból brzucha. Czekam jednak jeszcze. Jak będą regularne jadę.
Haha może być do 38 tyg nie obrazę sięWow, piękna szyjka, niech tak się trzyma do 40 tyg.
Trzymam kciukiDzięki. Ja się chyba nie wywine pierwsze mocniejsze skurcze. w międzyczasie ból brzucha. Czekam jednak jeszcze. Jak będą regularne jadę.