• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jedzenie to mają dobre. Jak Młodego urodziłam to na deser po obiedzie drożdżówka była z kruszonką. Tyle te zupy mleczne do śniadania to nie wiem po co dają 🤷 A Ty będziesz mieć jeszcze dietę dla cukrzykow po porodzie to też ładnie wyglądało :)

i łóżka z regulacją - to jest cudowny wynalazek 😂

U nas dziś zimno i pada. Ostatnio ciśnienie to mam 90-100/60-65. Chyba, że u lekarza, to wzorowe 120/65
Ja u lekarza 140/90 🤣
Już przestali mi mierzyć tam i nakazali mierzyć w domu przed wizyta. Bo się kwalifikowalam do nadciśnienia 😁 ale sprawdzałam w domu na 2 ciśnieniomierzach. Niskie.

Ostatnia edycja:
Modelka z nadwagą i biodra jak szafa, a jak sukienki kupuję, to sie w tylku nie mieści albo za duza u gory i odwrotnie 😄

Tu się z Toba zgodzę. Ja się w tym szpitalu jak w hotelu czuję. A jeszcze teraz wprowadzili jakis program zywienie po porodzie i kobiety dostają 5 posilków. Kurde wychodzi na to, ze ja na szpitalne jedzenie oczekuję, a nie na poród 🤣

U Was też tak gorąco? I jakie macie ciśnienie dziewczyny?
Chyba raczej u mnie temperatura jest normalna, no ale mieszkam na parterze, to nie czuć u Nas wysokich temperatur😁a ciśnienie zawsze niskie 90/60 czasami 80/50. A u lekarza z nerwów wychodzi 110/80😁

Dzięki. Ja się chyba nie wywine pierwsze mocniejsze skurcze. w międzyczasie ból brzucha. Czekam jednak jeszcze. Jak będą regularne jadę.
Trzymam kciuki :) One nie muszą być idealnie regularne, tak mniej więcej i jak częściej niż co 10 minut to już w auto. Przygotuj sobie wszystko, weź sobie prysznic i odpoczywaj. I zjedz coś przed wyjściem z domu, bo w szpitalu Ci nie pozwolą. Zresztą juz po kolacji w szpitalu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry