Gratulacje i zyczę zdrówka dla maleństwa i mamusiDzisiaj w nocy było cięcie chłopak 55cm 3500 10 punktów tętno szalało raz 200 raz 150 rozwarcie niby było 4cm ale brak skurczy zdecydowali ciąć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje i zyczę zdrówka dla maleństwa i mamusiDzisiaj w nocy było cięcie chłopak 55cm 3500 10 punktów tętno szalało raz 200 raz 150 rozwarcie niby było 4cm ale brak skurczy zdecydowali ciąć
To erytrocyty masz w normie ale leukocyty wyzsze i dlatego pewnie infekcjaZobacz załącznik 1151721
Ja to miałam w osadzie moczu - wklejam zdjęcie, bo tam tez są normy
Ja mam sytuacje opanowana, to są badania z maja i zarówno leukocyty jak i erytrocyty pojawiły się w odpowiedzi na drożdże w cewce moczowej. Drożdże wypłukał mocz z cewki i po 2 dobach było czysto. Natomiast miałam infekcje pochwy I to ja leczyłam. Koleżanka pytała o moje normy bo sama zmaga się z infekcja pochwy i to ja martwi. Izolowane leukocyty czy erytrocyty w normach w moczu nie oznaczają coś złego, wiadomo. Ale jak my wiemy, ze mamy infekcje pochwy to te”rzeczy” w moczu w oczekiwaniu na wyniki posiewu z pochwy tez nas tak wybitniej interesująTo erytrocyty masz w normie ale leukocyty
dzoekuje bardzo ! Ja mam leukocyty 1-3 norma do 5 a erytrocyty 0-1 a norma do 3 lekarz pisał ze to ok ale coś się dzieje bo wcześniej nic nie byloJa mam sytuacje opanowana, to są badania z maja i zarówno leukocyty jak i erytrocyty pojawiły się w odpowiedzi na drożdże w cewce moczowej. Drożdże wypłukał mocz z cewki i po 2 dobach było czysto. Natomiast miałam infekcje pochwy I to ja leczyłam. Koleżanka pytała o moje normy bo sama zmaga się z infekcja pochwy i to ja martwi. Izolowane leukocyty czy erytrocyty w normach w moczu nie oznaczają coś złego, wiadomo. Ale jak my wiemy, ze mamy infekcje pochwy to te”rzeczy” w moczu w oczekiwaniu na wyniki posiewu z pochwy tez nas tak wybitniej interesują![]()
Tak, pobierają na czczo, wypijasz i siedzisz 2 godziny - drugie pobranie po godzinie i trzecie po dwóch. Nie można pić, jeść ani chodzić w tym czasieDziewczyny do testu obciążenia glukoza wystarczy jedna buteleczka 75g?
WitajWitajcie dziewczyny. Od 27 tc zmagam się z czestymi twadnieniami brzucha, bywało i po 30 dziennie. Byłam w szpitalu, biorę leki. Aktualnie 34 tc, twardnienia dalej są. Od tygodnia czuje mega nisko ruchy i juz mnie to stresuje, mam wrażenie że mi zaraz wypadkie..
To już daleko jesteśWitajcie dziewczyny. Od 27 tc zmagam się z czestymi twadnieniami brzucha, bywało i po 30 dziennie. Byłam w szpitalu, biorę leki. Aktualnie 34 tc, twardnienia dalej są. Od tygodnia czuje mega nisko ruchy i juz mnie to stresuje, mam wrażenie że mi zaraz wypadkie..