eij
Fanka BB :)
No chyba że urodzisz dzień przed terminem, to faktycznie szybciej się skończyNic się wcześniej nie skończy wszystko będzie dobrze myśl pozytywnie[emoji256][emoji3590]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No chyba że urodzisz dzień przed terminem, to faktycznie szybciej się skończyNic się wcześniej nie skończy wszystko będzie dobrze myśl pozytywnie[emoji256][emoji3590]
Będzie wszystko dobrze, musi byćBędzie dobrzeodpoczywaj dużo
u nas ok
mam schizy czy będzie wszystko dobrze ( boje się ze skończy się ciąża wcześniej ) mysle ze Obawy nie odejdą nigdy
Czekam na twój transfer)
Bedzie dobrze ! ❤Hej dziewczyny, my już po wizycie. Z dzidzią wszystko ok, krwiak niestety jest na 3 cm.... sama nie wiem co myśleć, dr mówiła, że powinien się wchłonąć tylko potrzebny jest czas i cierpliwość
I tego wam dziewczyny życzę, jak najmniej stresu@Asia34 na pewno się wchłanianie nie w swoim czasie, sporo dziewczyn to spotyka i się wchłania. U tych, u których krwią AK niestety pęka i zaczynają plamić okazuje się że nie ma wpływu na dzidzię więc dbaj o siebie, obserwuj i bądź dobrej myśli![]()
@Motylkowo mam tak samo...stresowałam się czy jeszcze bije, ma się świetnie to teraz stres przed prenatalnymi choć już mniejszy bo jednak prawdopodobienstwo dziecka zdrowego jest dużo większe. Myślę że przestaniemy się stresować jak już się urodzi i będziemy sobie na nie patrzeć![]()
Ale czadJa już w domu. Mamy 9 komorek. Mają zaplodnić wszystkie oby było z czego zrobić transwer. Teraz tylko czekanie zostało.
Ja już w domu. Mamy 9 komorek. Mają zaplodnić wszystkie oby było z czego zrobić transwer. Teraz tylko czekanie zostało.
Ja już w domu. Mamy 9 komorek. Mają zaplodnić wszystkie oby było z czego zrobić transwer. Teraz tylko czekanie zostało.