• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wysokie mamy

Izkawalizka

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Czy są tutaj wysokie mamy, które wiedzą może gdzie kupię ubrania ciążowe dla wysokich?
Najbardziej zależy mi na spodniach ale takich, które przykryją mi kostki. Bluzy i bluzki noszę za duże więc jakoś daję radę ale te spodnie... 😒
Mam 180 cm jak coś 🙂

reklama
Rozwiązanie
Ja mam problem w drugą stronę. Polecam internet. Zmierz się dokładnie i znajdziesz coś dla siebie. Mąż ma 192 i też stacjonarnie jest ciężko i działamy właśnie w taki sposób.
Ja mam 172, nie wiem o jakim wzroście myślisz:)
Ale w h&m kupiłam dość fajne ciuchy ciążowe, Lidl, sukienki z Primarka nawet nie ciążowe się są właśnie fajne elastyczne i wychodziły za kolanko.w Biedronce są fajne spódnice ciążowe do kolan za jakieś grosze 15zl :)

Tesco ma fajną teraz jesienna kolekcja sukienek odcinanych pod biustem. Myślę że na brzuszek będą idealne :)

Ja mam 172, nie wiem o jakim wzroście myślisz:)
Ale w h&m kupiłam dość fajne ciuchy ciążowe, Lidl, sukienki z Primarka nawet nie ciążowe się są właśnie fajne elastyczne i wychodziły za kolanko.w Biedronce są fajne spódnice ciążowe do kolan za jakieś grosze 15zl :)

Tesco ma fajną teraz jesienna kolekcja sukienek odcinanych pod biustem. Myślę że na brzuszek będą idealne :)
Dziewczyna napisała, że ma 180 i szuka spodni...

Musisz poszukać firm które mają w każdym rozmiarze różną długość spodni, np. w big starze tak jest, że do danego rozmiaru jest kilka długość. Podejrzewam, że takie spodnie będą już trochę droższe, bo to jednak lepsze firmy, ale warto przejrzeć ofertę tych sklepów i czy mają coś ciążowego.

Dziewczyna napisała, że ma 180 i szuka spodni...

Musisz poszukać firm które mają w każdym rozmiarze różną długość spodni, np. w big starze tak jest, że do danego rozmiaru jest kilka długość. Podejrzewam, że takie spodnie będą już trochę droższe, bo to jednak lepsze firmy, ale warto przejrzeć ofertę tych sklepów i czy mają coś ciążowego.
Oj, sorry nie doczytałam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry