Lopatkax
Fanka BB :)
No właśnie wiem. Przyjęło się, żeby nie mówić do końca pierwszego trymestru. Sama nie wiem czy mówić czy nie...Rozumiem, ale czy warto teraz się przemęczać? Ja powiedziałam o ciąży od razu. Powodzenia.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie wiem. Przyjęło się, żeby nie mówić do końca pierwszego trymestru. Sama nie wiem czy mówić czy nie...Rozumiem, ale czy warto teraz się przemęczać? Ja powiedziałam o ciąży od razu. Powodzenia.![]()
Nesbitt jesteś z Nowego Sącza? Ja teżNowy Sącz prenatalne 2 lata temu 250 zl. To podstawowe samo usg. Po wizycie pewnie się będę umawiać to ciekawe czy cena wzrosła.
Hehe ja też dowiedziałam się niespodziewanie. Spóźniał mi się okres 15 dni, u mnie to też normalne, ale chciałam tego dnia wypić kilka piw i dla pewności zrobiłam test, a tu niespodzianka.b
zaczęliśmy leczenie metformina i niby staranie niby nie
nie dostalam okresy ale u mnie to normalne nawet testu nie robilam
poszłam do lekarza na terminowa wizytę i mówię że okresu nie mam i lekarz na usg pokazuje mi serduszko
A ja właśnie nie wiem, dlaczego tak się przyjęło. Przecież jak nawet dochodzi do poronienia, to co na tym pracodawca traci? Przynajmniej nie jest zaskoczony zwolnieniem lekarskim i okazuje większą wyrozumiałość. Ja radzę powiedzieć jak najszybciej, na początku trzeba się oszczędzać jak najbardziej, to są kluczowe tygodnie.No właśnie wiem. Przyjęło się, żeby nie mówić do końca pierwszego trymestru. Sama nie wiem czy mówić czy nie...
Spróbuj zajadać migdały.Dziewczyny, co pomoże na okropne pieczenie w żołądku? Jednocześnie mi niedobrze, i jesyem głodna. Nie wiadomo co zjeść:/ Rano wymioty juz o 5wiem, że to minie ale męczy strasznie
a i migrena się przyplątała:/
Niestety po nich mi jeszcze gorzejSpróbuj zajadać migdały.
Hehe przepraszam.Niestety po nich mi jeszcze gorzej![]()
Mi lekarz przepisał maalox w saszetkach. Nawet mówił o rennie. A póki co pomagają mi cukierki imbiroweDziewczyny, co pomoże na okropne pieczenie w żołądku? Jednocześnie mi niedobrze, i jesyem głodna. Nie wiadomo co zjeść:/ Rano wymioty juz o 5wiem, że to minie ale męczy strasznie
To moze jak bede tez zapytam o ten malix.Mi lekarz przepisał maalox w saszetkach. Nawet mówił o rennie. A póki co pomagają mi cukierki imbirowe
Nic się nie stało, obawiam się, że to ostatnie chyba tylko realneHehe przepraszam.To nie wiem, musisz próbować, każdemu pomaga coś innego, albo nic i trzeba przecierpieć.
![]()
Dziewczyny, co pomoże na okropne pieczenie w żołądku? Jednocześnie mi niedobrze, i jesyem głodna. Nie wiadomo co zjeść:/ Rano wymioty juz o 5wiem, że to minie ale męczy strasznie