Madzia04071990
Fanka BB :)
Nie robiłam w De, mieszkam w NL, a tu ciąża do 12 tygodnia to nie ciążaDobrze widzę, że w DE robiłaś badanie hcg?
Tak jak dziewczyny piszą, nic się nie martw.. zrób kolejną i zobaczysz przyrost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie robiłam w De, mieszkam w NL, a tu ciąża do 12 tygodnia to nie ciążaDobrze widzę, że w DE robiłaś badanie hcg?
Tak jak dziewczyny piszą, nic się nie martw.. zrób kolejną i zobaczysz przyrost.
A w którym jesteś tygodniu?Ja też świadomie bety zrezygnowałamjutro lekarz.
Ja tez jutro mam lekarza, nie mogę sie doczekaćJa też świadomie bety zrezygnowałamjutro lekarz.
Cześć dziewczyny,
Ja cały czas Was podczytuje. Ja założyłam ten temat i pisałam tu do 'kontaktu' babyboom , żeby przenieśli temat do przyszłych mam. Bez odzewu, jak któraś chce to może założyć nowy w odpowiedniej kategorii.
U mnie krecha bardzo bardzo wyraźna. Z rana wymiotuje, głownie po kawie. Specjalnego apetytu brak. Mój gin jest na kwarantannie, będę próbować znów w przyszłym tygodniu się dodzwonić. Ile u Was bierze prywatnie ginekolog?
Badań żadnych nie robiłam, chyba dlatego żeby nie myśleć jakby były złe... Mierze temperaturę codziennie rano i utrzymuje się na 37,2..3.
Powiem Wam, że to będą ciężkie czasy . Ten wirus, strajki... ciężko dostać się do szpitala..
Spokojnie ja wierzę, że będzie dobrze [emoji846]Dziękuję [emoji3590]
Mam nadzieję,że i u mnie tak będzietak bardzo się stresuje [emoji26]
U mnie dowcipna bierze 130 zł i jest to relaks dla kobiety. Mam zamiar wybrać ją jako położną bo jestem z niej bardzo zadowolona. Robiłam badania bety i widzę , że rośnie skubana choć patrząc tu na wyniki innych mamusiek z podobnym terminem które mają już ponad tysiąc a ja pierwsze badanie 138, drugie 355....to trochę się zastanawiam dlaczego tak jest. [emoji848]
Też się stresuje tą sytuacją którą mamy na świecie... [emoji1768] ale mój narzeczony mnie zapewnia, że będzie dobrze , że nie damy się i tyle [emoji846]
Trzymaj się cieplutko kochana [emoji846]
Ja o pierwsze dziecko starałam się 11 lat, w tym czasie 4 razy poroniłamJa np. Nie idę na betę, wolę czekać na wizytę. Beta za bardzo by mnie stresowała, więc nie ma sensu. Już się stresuje, czy wszystko gra, czy się rozwija
. Co prawda dopiero 2 cykl się staraliśmy, ale 1 ciąża stracona, też szybko zaszłam, a o córkę staraliśmy się 3 lata. Wszystko siefzialo mi w głowie
Dziewczyny a też sie stresujecie ogólnie wszystkim? Zeby wszystko przebiegało sprawnie i dobrze... I zamartwuacie się?
Oczywiście,że tak! Z każdym pójściem do wc sprawdzam czy nie pojawiło się plamienieDziewczyny a też sie stresujecie ogólnie wszystkim? Zeby wszystko przebiegało sprawnie i dobrze... I zamartwuacie się?