Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ja tak mam. Jak długo nie jem to ledwo stoję na nogach, kręci mi się w głowie i mdliCześć dziewczynyU mnie termin na 4 lipca , to moja pierwsza ciąża i strasznie się cieszę . 16 lutego będę miała kolejne Usg może tym razem poznam już płeć dzidzi
Czy ktorejś może też dokuczają mdłości gdy nie zje regularnie posiłku?
Może u Ciebie są dłuższe cykle ? Wiesz jak ktoś ma cykle 25/26 dni a ktoś 33 dni to już jest różnica [emoji4]jak to możliwe? Ja z miesiączka 24.10 mam termin na koniec lipca.
Doskonale rozumiem Ciebie. a w którym tc miałaś poronienia? Ale już raczej jesteś po 1 prenatalnych? Wszystko dobrze? Jeśli tak to już teraz prawdopodobieństwo poronienia spada bardzo od 2 trymestru.Hej chciałam się nieśmiało przywitaćmam termin na 5 lipca
a nieśmiało bo jestem już po dwóch poronieniach i do mojej ciąży podchodzę baaaardzo ostrożnie
![]()
Witam,Poroniłam bliźniaki w 10 tygodniu i potem drugie poronienie 6 tydzień. Zostałam zdiagnozowana i leczona, dzięki temu jestem juz w 16 tygodniuTeraz jest niby wszystko ok, ale nie potrafię się cieszyć ciąża tak jak inne kobiety...ciagle z tyłu głowy mam obawy... miałam juz pierwsze prenatalne, wszystko ok, może będzie chłopak
![]()
no ja też mam takiąhistorie i też podejście jak Ty. U mnie dopiero 13tc skończony Teraz już mąż zaczyna czasami odtajać , a to brzuch pocałuje, a to coś powie w żartach do brzucha to ja jeszcze z rezerwą, choć czasami też coś tam do Małej gadam. Kto nie przeżył nie zrozumie, no ale skoro idzie już dalej to to ryzyko maleje, więc szanse na szcześliwe zakończenie są coraz większe. Myślę, że po połowkowych odetchniemy bardziej i będziemy miały więcej odwagi myśleć perspektywiczniePoroniłam bliźniaki w 10 tygodniu i potem drugie poronienie 6 tydzień. Zostałam zdiagnozowana i leczona, dzięki temu jestem juz w 16 tygodniuTeraz jest niby wszystko ok, ale nie potrafię się cieszyć ciąża tak jak inne kobiety...ciagle z tyłu głowy mam obawy... miałam juz pierwsze prenatalne, wszystko ok, może będzie chłopak
![]()