Evelyn1919
Fanka BB :)
Ponoc dobrze wpływa na zagnieżdżanie, ale nie można też za dużo bo powoduje skurcze. I ponoc max do 3 dpt
O co chodzi z tym ananasem [emoji2]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O co chodzi z tym ananasem [emoji2]
A kiedy pierwszy test?Tak, wszystkoa w 6dpt poszłam do pracy.
To spoko cena.. U mnie prawie 2 tys złU mnie rocznie 770
To spoko cena.. U mnie prawie 2 tys zł [emoji15]
Chyba nie.. Z tego co się orientuje. Nikt mi nie wspominał. Dostałam jedynie informacje, że cena samego transferu to 2 tys zł.A u ciebie biorą coś za rozmrozenie przed transferem bo u mnie dodatkowo 1000
Nic się martw, wszystko będzie dobrzeHej. Chwilkę mnie nie było musze dużo nadrobić jestem juz na 20 stronie wsteczJa dzis po badaniu na Covid - u mnie obowiązkowe przed ivf bedzie jeszcze jedno przed sama punkcją. W piątek panel badania krwi hormony plus badania pod anestezjologa i wizyta okreslona jako 1DS chociaż cykl przygotowawczy juz trwa od miesiąca. Wstepny termin punkcji 8 luty a transferu 13 luty. Powiem wam tak przed 3 IUI razem wziętymi nie panikowałam tak jak zaczynam panikować teraz. Cały czas w głowie myśli czy nie będzie hiperstymulacji czy jajeczka będą ok czy się rozwina zarodki czy przetrwaja jakiej klasy będą czy to się uda... o matko
zaczynam bzikować
wszystko mnie przeraża totalnie
a powiem ze do panikar to ja nie należę.
Jestem po 4 inseminacji i w poniedziałek będę testować, mialam robić bete w piątek ale się boję i przełożyłamHej też jestem w podobnej sytuacji, my zdecydowaliśmy się na in vitro z nasieniem dawcy, jak u Ciebie udało się???
Ja bezpośredni nr do lekarza dostałam po pierwszej wizycie zapoznawczej i jak coś to mogłam pisać smsy do niego czy dzwonić.Ja już mam zrobione badania , cytologię , rezerwę jajników i dużo innych które zlecił lekarz ginekolog , u partnera wyszły Bardzo zle wyniki nasienia , skierował nas do kliniki w Warszawie. Mój partner mówi ze jeśli będzie trzeba pojechać z 3 razy w miesiącu to Ok nie ma problemy ale jak cały miesiąc To niestety musimy zrezygnować z tej kliniki . Dzwoniłam tam te z recepcji babeczki nie wiedza No a do lekarza bezpośrednio nr nie mam wiadomo
U mnie 500 zł.Dziewczyny, oczywiście te po in vitro. Jaki koszt u was mrożenia zarodków?