Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Nie wiem czy pójdę jutro na betę...od 3 dni plamie na brązowo wiec raczej to nie implantacja, choc nigdy nie miałam plamienia przed @
już się zapisałam na kolejna kwalifikacje. Próbujemy dalej 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy pójdę jutro na betę...od 3 dni plamie na brązowo wiec raczej to nie implantacja, choc nigdy nie miałam plamienia przed @już się zapisałam na kolejna kwalifikacje. Próbujemy dalej [emoji1695][emoji1317]
To trzymam kciuki żebyś mogła jak najszybciej zacząć ponownie spełniać marzenieDzisiaj mają jakąś narade na temat osób startujących od początku. Od jutra do max wtorku mam się spodziewać telefonu od nich.
A kiedy termin okresu ?Nie wiem czy pójdę jutro na betę...od 3 dni plamie na brązowo wiec raczej to nie implantacja, choc nigdy nie miałam plamienia przed @już się zapisałam na kolejna kwalifikacje. Próbujemy dalej
![]()
Ja bym poszła. Pamiętaj że na początku ciąży też się plamienia zdążają. Nie trać nadzieiNie wiem czy pójdę jutro na betę...od 3 dni plamie na brązowo wiec raczej to nie implantacja, choc nigdy nie miałam plamienia przed @już się zapisałam na kolejna kwalifikacje. Próbujemy dalej
![]()
Implantacja?Hej Dziewczynymam pytanko. Czy ktoś miał moze pojedyncze plamienie 3 dni po owu, skurcze macicy. i co to znaczy ? Pierwszy raz w życiu takie cyrki. W pon na usg jajo 24mm, przed samiutkim pęknięciem.
za szybko na implantację moim zdaniemImplantacja?![]()
Mnie się tez tak wydaje ... stad zastanawia mnie co to ;-) na usg w pon było bardzo ładnie. Wykluczam torbiel i inne tego typuza szybko na implantację moim zdaniem