Kasialucky
Fanka BB :)
Ja jestem świeżo po monitoringu-To jakie powinno być? Skoro 5 to mało, Ty miałaś 21, ale jednak nie polecasz to jaka jest Twoja odpowiedź na pytanie?
U mnie cykle co 28 dni
I w 11 dc pęcherzyk 23mm a endo 11mm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem świeżo po monitoringu-To jakie powinno być? Skoro 5 to mało, Ty miałaś 21, ale jednak nie polecasz to jaka jest Twoja odpowiedź na pytanie?
Miałam w 12dc endometrium 7mm potem w 16dc było już po owulacji endometrium 10.5mm. Lekarz mówił, że ok. Do owu masz jeszcze kilka dni, moim zdaniem jeszcze urośnieHej dziewczyny, byłam dziś na monitoringu owu, mamy dwa piękne pęcherzyki 11 i 12mm na prawym jajniku, tam gdzie ostatnio było ciałko krwotoczne.Endometrium 5.5mm. Nie jest troszkę za chude? Jakie powinno być w okolicy owu? Jestem w 10d.c., pewnie jeszcze troszkę urośnie, ale chciałabym mieć jakieś porównanie
Miłego dnia wszystkim!
Ja nie jestem ekspertem. Nie doradzam nikomuTo jakie powinno być? Skoro 5 to mało, Ty miałaś 21, ale jednak nie polecasz to jaka jest Twoja odpowiedź na pytanie?
Ja nie jestem ekspertem. Nie doradzam nikomu [emoji6]
Malutkie bo w okolicach owulacji minimalne powinno wynosić przynajmniej 7mm.No stwierdziłas ze malutkie bo Ty miałaś inne. Skoro to nie była odpowiedź na pytanie to co to było? [emoji848]
Malutkie bo w okolicach owulacji minimalne powinno wynosić przynajmniej 7mm.
A nie napisałam że powinna mieć 20
Po co te pytania w ogóle.Nie, nie. Napisałaś "malutkie, ja mialam 21" pod pytaniem jakie powinni być. Więc jednak po coś te wartość podałaś
Po co te pytania w ogóle.
Każda podała swoje i ja też. Tyle
Cieszę się że dzięki mnie dopisuje Ci humorAha [emoji23]