staraczka_22
Fanka BB :)
Mnie też tak dzisiaj brzuch boli, że pewnie zaraz się rozkręci:/Hejka dziewczynycały weekend mnie nie było. Dziś przyszedł okres, jak w zegarku, zawsze punktualnie. Zaczynam 10cs.
Trzymajcie się ciepło <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie też tak dzisiaj brzuch boli, że pewnie zaraz się rozkręci:/Hejka dziewczynycały weekend mnie nie było. Dziś przyszedł okres, jak w zegarku, zawsze punktualnie. Zaczynam 10cs.
Trzymajcie się ciepło <3
Ja na swoją @ czekałam trochę z utęsknieniem, ponieważ po biochemicznej w styczniu cały czas czekałam na tą właściwą i w końcu wczoraj po 7 tygodniach przyszła... Chociaż mimo że na nią czekałam to jednak zrobiło mi się smutno że przyszła [emoji45] ale teraz już zaczynam nowy cykl i wierzę że będzie dobrze [emoji846]Mnie też tak dzisiaj brzuch boli, że pewnie zaraz się rozkręci:/
Mnie też tak dzisiaj brzuch boli, że pewnie zaraz się rozkręci:/
No czasem się już na okres czeka,zeby zacząć nowy cykl, jak już się wie i czuje, że nic nie wyszło...Mnie też tak dzisiaj brzuch boli, że pewnie zaraz się rozkręci:/
Ja kiedyś tak bardzo czekałam na okres... Mój cykl miał ponad 90 dni.No czasem się już na okres czeka,zeby zacząć nowy cykl, jak już się wie i czuje, że nic nie wyszło...
To wlasnie tyle dobrze, że mam regularnie, nie zdarza mi sie czekać właśnie 7 tygodni.
Ja dalej czekam na moja z utęsknieniemJa na swoją @ czekałam trochę z utęsknieniem, ponieważ po biochemicznej w styczniu cały czas czekałam na tą właściwą i w końcu wczoraj po 7 tygodniach przyszła... Chociaż mimo że na nią czekałam to jednak zrobiło mi się smutno że przyszła [emoji45] ale teraz już zaczynam nowy cykl i wierzę że będzie dobrze [emoji846]
Ja mam ok 31dni, ale teraz po biochemii tyle czekałam, ponoć to normalne. Dlatego się cieszę że już w końcu jest [emoji846]No czasem się już na okres czeka,zeby zacząć nowy cykl, jak już się wie i czuje, że nic nie wyszło...
To wlasnie tyle dobrze, że mam regularnie, nie zdarza mi sie czekać właśnie 7 tygodni.
Tego niestety nikt nie wyliczy [emoji53] ja zakończyłam swoją 17.01, później całe 4 tygodnie plamilam. Ostatnie 4dni to chyba była miesiączką bo tak wyglądała i od 12.02 czekałam do wczoraj [emoji3061] już myślałam że zapomniała o mnie ale niestety [emoji2960]Ja dalej czekam na moja z utęsknieniemmam nadzieje ze szybko przyjdzie. Poroniłam 16.03 wiec pewnie jeszcze sobie poczekam
Ja na swoją @ czekałam trochę z utęsknieniem, ponieważ po biochemicznej w styczniu cały czas czekałam na tą właściwą i w końcu wczoraj po 7 tygodniach przyszła... Chociaż mimo że na nią czekałam to jednak zrobiło mi się smutno że przyszła [emoji45] ale teraz już zaczynam nowy cykl i wierzę że będzie dobrze [emoji846]
To widzę że jedziemy na tym samym wózku [emoji846] myślę że kwiecień będzie dla nas łaskawy [emoji2960] trzymam kciukiTeż jestem po biochemicznej że stycznia i dwa dni po zakończonej pierwszej miesiączce [emoji846]