Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak dla mnie gkowka ,nie wiem jak patrzeć na to zdjęcie, który to tc ?Witam czy jest ktoś kto widzi na tych zdjęciach płeć ?
Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?
Zofijka a masz zdjecie z 12/13 tygodnia ? Plec dziecka można na skanie z tego okresu rozszyfrowac stosujac takzwana Nub Theory, aczkolwiek niekoniecznie. U mojej ostatniej pociechy to sie sprawdzilo ale wiadomo to tylko teoria.Witam, czy ginekolog trafnie ocenił u Was na USG płeć waszych dzieci? Jestem w 22 tygodniu i lekarz twierdzi, że na USG widać chłopca, a tydzień wcześniej twierdził, że będzie dziewczynka. A wy co widzicie, jakie macie z tym tematem doświadczenia?