Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Leki do stymulacji dobiera się na podstawie poziomu AMHBoje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty
Kochana nic się nie bój, ja mam amh prawie 7Boje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty
ja też zabieram się za papiery, w poniedziałek wizytaBoje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty
Boje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty
A lekarz mówił z czego taki spadek może wynikać?Byliśmy dzisiaj w klinice i niestety ten mój spadek amh o 50% nie jest błędem labolatoriumtakże dzisiaj zaczęła się nasza „przygoda” z inv... dziś pierwsze pogłębione badania z krwi, mam dokupić leki na obniżenie homocysteiny i pic dużo zielonych koktajli, żeby dostarczyć jeszcze więcej kwasu foliowego. Mąż ma dalej brac suplementy i do czasu zebrania wszystkich wyników staramybsie poprawić jakość naszych materiałów genetycznych o zobaczymy co będzie po drodze.
wiek... ja mam niestety 39 latA lekarz mówił z czego taki spadek może wynikać?
Aha. Ale to nic kochana, ważne że działacie, jeszcze nic straconego, napewno się udawiek... ja mam niestety 39 lat![]()
wiek... ja mam niestety 39 lat![]()