Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mi się ponad 5dni spóźnia okres i nadal test negatywny ...
A beta ?
Mysle, ze mozesz.Hej, dziewczyny dopadl mnie straszny ból kręgosłupa. Czy mogę wziąść ibuprom, który jest przeciwzapalny i nasmarowac się maścią? Jestem tydzień po owulacji.
MożeszHej, dziewczyny dopadl mnie straszny ból kręgosłupa. Czy mogę wziąść ibuprom, który jest przeciwzapalny i nasmarowac się maścią? Jestem tydzień po owulacji.
U mnie aplikacja też pokazała owulację 10.06. Myslę, że na dzień ojca test już powinien coś pokazać❤. Oby nasze chlopaki rychło dołączyli do tego zacnego grona. Ja dostałam wczoraj opryszczki... oby to była oznaka skoku hormonówJa chyba zatestuje 23.06owu według moich obserwacji była 10 lub 11.06. Trochę szybko będę testować, ale to tak z okazji dnia ojca
Niestety mam przeczucie, że ten cykl nie jest nasz...
TestujemyJa chyba zatestuje 23.06owu według moich obserwacji była 10 lub 11.06. Trochę szybko będę testować, ale to tak z okazji dnia ojca
Niestety mam przeczucie, że ten cykl nie jest nasz...
Trwamy do 22.06 i żeby Nas nie kusiło wczesniejHaha nie ma co się biczować.
Umawiamy się na 22.06. Kto pierwszy zrobi ten gapa!
Dziewczyny oby przeczucia Nas myliły i 22.06 abyśmy zobaczyły 2kreski i na dzień ojca cyk- prezent gotowyU mnie aplikacja też pokazała owulację 10.06. Myslę, że na dzień ojca test już powinien coś pokazać❤. Oby nasze chlopaki rychło dołączyli do tego zacnego grona. Ja dostałam wczoraj opryszczki... oby to była oznaka skoku hormonówGłowa do góry! Piłka w grze!
Trwamy do 22.06 i żeby Nas nie kusiło wczesniej![]()
Ty dasz znac wczesniejHaha, ja mam plan testować 20.06 (ok. 1 dzień przed @) i już odliczam
Nie mogę się już doczekać, ale z drugiej strony wiem, że mam w sobie jakieś samozaparcie i raczej uda mi się nie zatestować wcześniej