pluto_nova
Moderator
Hej, opowiedz coś więcej o sobie: ile masz lat, jak twoje cykle i zdrowie.![]()
Swoje latka mam, bo 33 pykło w tym roku. Mam już dwójkę nastolatków (syn i córka) i teraz staramy się o kolejnego malego brzdąca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, opowiedz coś więcej o sobie: ile masz lat, jak twoje cykle i zdrowie.![]()
DziękujęU mnie bo wirusie przyszedł normalnie chociaż @ trwala zbyt dlugo. Ale też nie przechodzilam go jakoś strasznie objawowo.
Jak co masz robić? Objawy wczesnej ciąży często są zbieżne do miesiączkowych. Zrób sobie betę z przyrostem jeśli ma Cię to uspokoić.Bojciu dziewczyny stresuje się rano powtarzałam test wyszły dwie kreski ale ja się czuje tak jakby ten okres miał przyjść ból brzucha itp tak jak na @ [emoji3064][emoji3064] co mam robić ?
Masz potwierdzona ta owulacje jakoś?Hej! Czy są tu staraczki, ktore mialy owulacje 6 lub 8 lipca? Ostatni okres troche ktotszy więc nie wiem dokładnie kiedy, takie mam wyliczenia z aplikacji
Ja nie przerywalam starańDziękujęzatem muszę cierpliwie czekać… A obecnie na jakim etapie jesteś jak mogę spytać?
Nie wiem czy odczekać cykl, czy od razu możemy się starać hmm
Bojciu dziewczyny stresuje się rano powtarzałam test wyszły dwie kreski ale ja się czuje tak jakby ten okres miał przyjść ból brzucha itp tak jak na @co mam robić ?
Kochane! Miesiąc w miesiąc jak tylko zaczynaja mnie przed miesiączka bolec piersi to jestem absolutnie zrezygnowana. Czy np w przypadku ciąży również mogą być takie objawy które zaczynaja się w okresie przedmiesiaczkowym?
Objawy zbliżającej się miesiączki sa z reguły takie same jak wczesne objawy ciąży. Dlatego ciężko jest jednoznaczne bez testów i badań stwierdzić w która stronę cykl się rozwinieKochane! Miesiąc w miesiąc jak tylko zaczynaja mnie przed miesiączka bolec piersi to jestem absolutnie zrezygnowana. Czy np w przypadku ciąży również mogą być takie objawy które zaczynaja się w okresie przedmiesiaczkowym?