• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

A jakie miałaś wyniki innych hormonów, glukozy i insuliny? 🧐 Bo ja też mam podwyższone DHEAS, ale przy okazji mam wiele nieprawidłowości w innych hormonach i mój lekarz stwierdził PCOS jak zobaczył wszystkie wyniki razem
Inne hormony miałam w normie, tylko ta insulina wywalona w kosmos po godzinie i dwóch 😒 Jeszcze lsh do FSH stosunek 0.6 więc też nie za fajnie. Niedługo czeka mnie badanie Amh, tego wyniku boję się bardzo.

reklama
Czesc dziewczyny 🙌🏼
wlasnie wyszlam od lekarza. Dzis 7dc, pęcherzyk 13mm na prawym jajniku endometrium 11mm. Drugi raz odkad monitoruje cykle i ginka pęcherzyk z prawego jajnika, zawsze mialam z lewego.
Troche mnie lekarz zmartwił, bo powiedzial ze w szpitalu zostały wstrzymane inseminacje i bedziemy musieli probowac naturalnie 😔
Cos czuje ze kolejny cykl psu w D… 🙄
W czwartek kolejna wizyta, wtedy powie kiedy podac Ovitrelle. Zapytam jeszcze czy mozna gdzies odpłatnie zrobic ta inseminacje bo w szpitalu mialam miec na NFZ.
Milego popołudnia wszystkim 🌷❤️
Dlaczego wstrzymano inseminacje? 😔 widzę, ze u wszystkich pod górkę 🤨😒😒😒

nie wiem czy jest objawem ciąży, ale ja mam czasem taki przed @. Ile jesteś dpo?
Ja mam taki teraz i nie jestem w ciąży. Myśle, ze o niczym nie świadczy :) w którym jesteś dpo?
5 dpo kurde jak zaszłam wtedy to nie pamiętam ale chyba miałam śluz płodny wtedy takie bezbarwny a teraz jest dopwiro 5dpo i mam śluzu gęstego biały/zolatawy maziasty klejący, i się zastanawiam po jakim czasie zmienia się zluz po zapłodnieniu czy od razu czy po jakimś czasie...

5 dni po owulacji nie ma szans na objawy ciąży bo jeszcze fizycznie nie ma o niej mowy.
O ciąż mówimy po zagnieżdżeniu, a to najwcześniej następuje 6 dpo
5 dpo kurde jak zaszłam wtedy to nie pamiętam ale chyba miałam śluz płodny wtedy takie bezbarwny a teraz jest dopwiro 5dpo i mam śluzu gęstego biały/zolatawy maziasty klejący, i się zastanawiam po jakim czasie zmienia się zluz po zapłodnieniu czy od razu czy po jakimś czasie...

Czesc dziewczyny 🙌🏼
wlasnie wyszlam od lekarza. Dzis 7dc, pęcherzyk 13mm na prawym jajniku endometrium 11mm. Drugi raz odkad monitoruje cykle i ginka pęcherzyk z prawego jajnika, zawsze mialam z lewego.
Troche mnie lekarz zmartwił, bo powiedzial ze w szpitalu zostały wstrzymane inseminacje i bedziemy musieli probowac naturalnie 😔
Cos czuje ze kolejny cykl psu w D… 🙄
W czwartek kolejna wizyta, wtedy powie kiedy podac Ovitrelle. Zapytam jeszcze czy mozna gdzies odpłatnie zrobic ta inseminacje bo w szpitalu mialam miec na NFZ.
Milego popołudnia wszystkim 🌷❤️
Inseminacje robi się po drożności jajowodów czy przed? Bo dzisiaj miałam mały spór o to z koleżanką... Ona miała zrobiona drożność od 2 lat się starała i w 1 cyklu po drożności zaszła w ciążę

Dziewczyny, problem jest. Ból piersi. Testy negatywne. Bardzo wrażliwe sutki. Czy może mieć na to wpływ szczepienie? Pierwsza dawka Pfizera. Teraz już zgłupiałam. Wizyta u gina dopiero za 3 tygodnie. Moja Pani doktor jest na urlopie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry